DOLAR 32,2654
EURO 34,811
ALTIN 2455,225
BIST 10276,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

En örgütlü il Ankara

Sivil Toplum Geliştirme Merkezi (STGM), Türkiye’de sivil toplumdaki örgütlenme ve katılım hakkını raporladı. Artan gönüllülük faaliyetlerine rağmen sivil toplumun devletle ilişkisinin zorlaştığı ve derneklerin yarısının aylık gelirinin asgari ücrete bile yetişemediği kaydedildi.

En örgütlü il Ankara
27.02.2024 07:36
30
A+
A-

Raporunun yazarlarından Murat Özçelebi, Türkiye’de günde 10-15 derneğin kurulduğunu belirterek sayı olarak en fazla derneğin İstanbul’da olduğunu, yoğunluğa bakıldığındaysa en örgütlü ilin Ankara olduğunu ifade etti. Dernek yoğunluğunun en az olduğu iller ise Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır ve Van olarak tespit edildi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.