DOLAR 19,0541
EURO 20,661
ALTIN 1216,452
BIST 5061,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hacıbektaş Belediyesi, depremzedeler için 80 yataklı pansiyonu açtı

HACIBEKTAŞ BELEDİYESİ, ELAZIĞ’DA YAŞANAN DEPREM SONRASINDA HACIBEKTAŞ BELEDİYESİ’NE AİT OLAN 80 YATAKLI BELEDİYE PANSİYONUNU DEPREMZEDELER İÇİN HİZMETE AÇTI.

25.01.2020 14:45
70
A+
A-

Hacıbektaş Belediyesi, Elazığ’da yaşanan deprem sonrasında Hacıbektaş Belediyesi’ne ait olan 80 yataklı belediye pansiyonunu depremzedeler için hizmete açtı.

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok açıklamasında, “Gün birlik olma günüdür. Pir’imizin de dediği gibi, Bir Olalım İri Olalım Diri Olalım. Başta yaşlılar ve çocuklar olmak üzere, depremde evleri zarar gören vatandaşlarımız için 80 Yataklı Belediye pansiyonumuzu hizmete açmaya hazırız. Konaklama ve gıda ihtiyaçlarının tamamı tarafımızdan karşılanacaktır. İhtiyaç halinde vatandaşlarımızın ilçemize sevki de hizmet araçlarımız tarafından ücretsiz sağlanacaktır” dedi.

Kaynak: TRT HABER


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.