DOLAR 32,3789
EURO 34,7603
ALTIN 2430,878
BIST 9946,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İskenderun’da silahla öldürülen hamile kadın ve 2 çocuğun cenazeleri defnedildi

Hatay’ın İskenderun ilçesinde kayıp olarak aranan 7 aylık hamile Selma Abacı ve 2 çocuğunun cesetleri ormanlık alanda bulundu. Otopsi işlemlerinin ardından cenazeler yakınlarına teslim edildi ve Sarıseki Narlık Mezarlığı’nda defnedildi. Şüpheli Turgay K. ise tutuklandı.

12.02.2024 00:15
12
A+
A-

Hatay’ın İskenderun ilçesinde silahla öldürüldükten sonra ormanlık alana gömülen 7 aylık hamile kadın ile 2 çocuğunun cenazeleri defnedildi.

Kayıp olarak aranırken dün, Bitişik Mahallesi Demen Yaylası’ndaki ormanlık alanda ölü bulunan 7 aylık hamile Selma (33) ile çocukları Sait Kerim (2) ve Hamza Azat Abacı’nın (1) cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Abacı ve 2 oğlu için Sarıseki Narlık Mezarlığı’nda cenaze namazı kılındı.

Aile yakınları ve vatandaşların katıldığı namazın ardından naaşlar toprağa verildi.

Gözaltına alınan şüpheli Turgay K, jandarmadaki işlemlerinin ardından nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

İskenderun’da 6 Şubat’ta Selma Abacı ve 2 çocuğundan haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi ekipleri, çalışma başlatmıştı.

Anne ve çocuklarının, silahla öldürüldükten sonra ormanlık alanda toprağa gömüldüklerini belirleyen ekipler, şüpheli T.K’yi gözaltına almıştı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.