DOLAR 32,5673
EURO 34,9965
ALTIN 2447,81
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İstanbul Valiliği’nden yağış açıklaması

İstanbul Valiliği’nden son günlerde etkili olan olumsuz hava koşulları ve sokakta yaşayan kimsesizlere yönelik yürütülen çalışmalara ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, “Meteorolojik verilere göre; bölgemizde kaydedilen soğuk ve yağışlı hava şartlarının bir süre daha ilimizi olumsuz yönde etkileyeceği tahmin edilmektedir. Kış mevsimi nedeniyle yapılan hazırlıklar düzenli olarak gözden geçirilmiş, muhtemel aksaklıkların önlenmesi için ilave önlemler alınmıştır” denildi.

06.01.2020 14:00
169
A+
A-

İstanbul Valiliği’nden son günlerde etkili olan olumsuz hava koşulları ve sokakta yaşayan kimsesizlere yönelik yürütülen çalışmalara ilişkin açıklama yapıldı. O açıklamada, “Kış mevsimi nedeniyle ilimizde alınması gereken tedbirler, 8 Kasım tarihli genelgemiz ile kaymakamlıklarımıza, belediyelerimize, kamu kurum ve kuruluşlarımıza bildirilmiş, yapılan hazırlıklar düzenli olarak gözden geçirilmiş, muhtemel aksaklıkların önlenmesi için ilave önlemler alınmıştır” denildi.

Olumsuz hava koşullarının bir süre daha devam edileceğinin tahmin edildiğinin ve sokakta yaşayan kimsesizler için vatandaşlara karşı duyarlı olunması gerektiği belirtilen o açıklamada, “Alınan meteorolojik verilere göre; bölgemizde kaydedilen soğuk ve yağışlı hava şartlarının bir süre daha ilimizi olumsuz yönde etkileyeceği tahmin edilmektedir. Sokakta yaşayanların kötü hava şartlarından korunması ve bakım altına alınmaları için bütün vatandaşlarımızdan polis, zabıta veya sosyal hizmet ekiplerimize yardımcı olmalarını, ALO 153, 155, 156, 183 ihbar hatlarını arayarak, bu durumdaki kimsesizlerin ve bulundukları yerlerin bildirilmesi konusunda duyarlı olmalarını bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.