DOLAR 32,5752
EURO 34,9784
ALTIN 2419,47
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Meteoroloji’den Van için sel ve su baskını uyarısı

Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya nazaran, bölge genelinde hava kesimli yer yer çok bulutlu olacak, aralıklı sağanak ve gök …

01.08.2021 11:10
84
A+
A-

Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya nazaran, bölge genelinde hava kesimli yer yer çok bulutlu olacak, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde olacağı bölgede, rüzgar doğu ve kuzeydoğudan hafif, vakit zaman orta kuvvette esecek.

Vilayet merkezleri için beklenen en yüksek sıcaklığın Muş’ta 34, Hakkari’de 30, Bitlis’te 28 ve Van’da 27 derece olması bekleniyor.

Yağışların öğlen saatlerinden sonra Van’ın doğu ilçelerinde kuvvetli olması beklendiğinden, ani sel, su baskını, yıldırım, mahallî dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve önlemli olunması gerekiyor.

SELE KAPILAN BAYAN KURTARILDI

Kaynak: NTV


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.