DOLAR 32,4743
EURO 34,7657
ALTIN 2476,483
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Milli Eğitim Bakanı Selçuk’a Öğretmenler Günü hediyesi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler adına verilen akşam yemeğine katıldı. Programda Bakan Selçuk’a portresi hediye edildi.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk’a Öğretmenler Günü hediyesi
23.11.2019 23:30
224
A+
A-

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Başkent Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen Öğretmenler Günü akşam yemeğine katıldı. Yemeğe katılan öğretmenlere hitap eden Milli Eğitim Bakanı Selçuk’a İzmir Ümran Baradan Güzel Sanatlar Lisesi öğretmeni Zeynep Şahin Gür bir hediye takdim etti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un 1 Kasım 2018 yılında Balıkesir’de bir okulun açılışına katıldığı sırada ıslık çalarken çekilen bir fotoğrafın portresi hediye edildi. Bakan Selçuk, portresini yapan ve öğretmenler günü hediyesi maksadıyla sunulan hediyeye teşekkür ederek ıslık çaldığı o anı anlattı. Selçuk, “Ben bir okula gittim. O okulda da okul bahçesinde bin kadar çocuğumuz beni karşıladı. Nasıl bir şenlik, duygu seli, duygu yoğunluğu var. Hepsi de uçarak yanıma gelmeye çalışıyorlar. Dikkatimi çekmek için müthiş bir ıslık seli oluştu. Bu ıslık seline karşılık verme ihtiyacı hissettim. Başladım ıslık çalmaya. Daha sonrasında ‘Bakan ıslık çalar mı?’ deniyor. Biz de beşeriz neticesinde. Çocukların ruhunun coşkusu bizim onlara ıslıkla eşlik etmemizi mecburiyete dönüştürdü. İlk kez böyle bir tabloyla karşılaşıyorum. Çocuklarımızın tabiatındaki hürmete dikkat çekmemiz gibi sanatın tabiatına da hürmet etmek gerekir. Ben öğretmenimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bunu hiç unutmayacağım” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.