DOLAR 32,5576
EURO 34,9356
ALTIN 2442,665
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve silah arkadaşları unutulmadı

24 OCAK 2001 TARİHİNDE SUİKAST SONUCU HAYATINI KAYBEDEN DİYARBAKIR EMNİYET MÜDÜRÜ ALİ GAFFAR OKKAN VE 5 POLİS MEMURU ŞEHİT EDİLMELERİNİN 19.YILINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE ANILDI.

24.01.2020 13:45
129
A+
A-

24 Ocak 2001 tarihinde suikast sonucu hayatını kaybeden Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve 5 polis memuru şehit edilmelerinin 19.yılında çeşitli etkinliklerle anıldı.

24 Ocak 2001 tarihinde suikast sonucu hayatını kaybeden Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve 5 polis memuru şehit edilmelerinin 19.yılında çeşitli etkinliklerle anılıyor. Okkan’ın şehit edildiği Sezai Karakoç Bulvarı’nda düzenlenen anma törenine katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Diyarbakır halkının gönlünde taht kuran Ali Gaffar Okkan’ın devlet ve millet bütünleşmesine ciddi katkılar sunduğunu söyleyerek, “Fahri hemşerimiz olan Ali Gaffar Okkan ve şehitlerimizi unutmamız mümkün değil. Fahri hemşerimiz olan Ali Gaffar Okkan ve şehitlerimizi unutmamız mümkün değil. Aradan 19 yıl geçmesine rağmen acıları ilk günkü gibi taze. Milletimiz değerlerine ve kendisine hizmet edenlere her zaman sahip çıkmıştır. Diyarbakırlı hemşerilerimizin Ali Gaffar Okkan’a yönelik sevgisi takdire şayandır. Başta Ali Gaffar Okkan olmak üzere menfur saldırıda şehit olan polis memurlarımızı ve tüm şehitlerimizi rahmet ve saygı ile anarak şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.