DOLAR 32,469
EURO 34,7773
ALTIN 2441,786
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Siyasi partilerde bayramlaşma

Bayramın ikinci gününde bayramlaşmaların adresi siyasi parti genel merkezleri oldu.Koronavirüs salgın süreci sonrasında ilk kez yüz yüze gerçekleştirilen bayramlaşmada 2023 seçimlerine yönelik mesajlar ön plana çıktı.

Siyasi partilerde bayramlaşma
10.07.2022 16:05
136
A+
A-

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde başkentte bayramlaşmaların adresi siyasi parti genel merkezleriydi.

İki yıl aradan sonra bayramlaşma uzaktan değil yüz yüze yapıldı.

"Adil bir yarış olsun, siyaset hızlandı, tempoyu seven bir partiyiz"

Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, hem ittifak ortağı hem de ile bayramlaşırken gündeminde Haziran 2023 seçimleri vardı.

"Adil bir yarış olsun diyorum, çünkü önümüzde önemli bir süreç var. Siyaset çok hızlandı, böyle bakıldığı zaman biz tempoyu seven bir partiyiz. Bu yıl her birimiz için çok çalışacağımız, koşturacağımız bir sene olacak. Herkese kolaylıklar diliyorum."

[Fotoğraf: AA]

"6’lı masada ne olacak bilemiyoruz"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, AK Parti heyetinin ziyareti sırasında seçmeninin CHP-HDP yakınlaşmasından rahatsız olduğuna dikkati çekti.

"Sorduğumuzda onlar diyorlar ki "Peki ne olacak", Meral Hanım 6’lı masaya iyi bir iyilik yapacak diyorlar. Dedim nasıl bir iyilik olacak bu. Büyük bir ihtimalle o yapıdan ayrılacak şeklinde de çok ciddi söylemler var. Ne olacak bilemiyorum ama aday bulamadan başka şeyler olacak gibi."

[Fotoğraf: AA]

"EYT sorununu çözeceğiz inşallah"

CHP Genel Merkezi’ndeki bayramlaşmada EYT’lilerin durumu gündeme geldi.

AK Parti Milletvekili Mustafa Yel şunları söyledi:

"Bu bizim dönemimizde başlamış bir zorluk değil, çok daha önce başlamış. Sayın Genel Başkan’ın çok iyi bildiği Genel Müdürüyken bu konulardaki uygulamaların neticesinde ortaya çıkmış sonuçların getirdiği, bizim de çözmek zorunda kaldığımız bir durumla karşı karşıyayız, çözeceğiz inşallah."

[Fotoğraf: AA]

 


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.