DOLAR 32,5263
EURO 34,8937
ALTIN 2431,3
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan fahiş fiyatlar açıklaması: Bu zulmün önüne geçeceğiz

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları; “Görüşmelerin ilk gününde 21 Eylül’de BM Genel Kurulu’na hitap …

19.09.2021 12:52
108
A+
A-

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları;

“Görüşmelerin ilk gününde 21 Eylül’de BM Genel Kurulu’na hitap edeceğim. BM’nin gündeminde yer alan temel meselelere ilişkin görüşlerimizi paylaşacağım.

BM Genel Sekreterinin yanı sıra çok sayıda devlet başkanı ile ikili görüşmelerim olacak. ABD’deki vatandaşlarımızla bir araya geleceğim. ABD’deki bazı baın yayın organı temsilcileriyle mülakatlar gerçekleştireceğim.

Son derece yoğun bir temas ve toplantı trafiği içinde bulunacağız. ABD’de ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ eserimizi de yabancı dillerde hazırladık ve onları da muhataplarına aynı şekilde takdim edeceğiz.

FAHİŞ FİYAT VE KİRA YÜKSELİŞİ AÇIKLAMASI

“Suistimal varsa bunun sorumlusu olan bakan arkadaşlarım bunları yakın takibe almak suretiyle bu zulmün önüne geçeceğiz.Gerekli bakan arkadaşlarımızın vesilesiyle bu konuda adım atacağız. Bu konuda büyük yatımlar yaptık. Bizim dönemimizde bir milyon yatak kapasiteli, lüks yurtlar yaptık.

Bunların yalanlarına inanmak bir defa mümkün değil. Biz görever başladığımızda üniversite öğrencilerinin bursları 45 liracıktı. Bunun yanında artık, artık neredeysek asgari ücret civarında bir ödeme alıyorlar. Bunlar bunu görmek istemiyorlar. Bu harçları biz kaldırdık.

Zincir marketlerde denetim artacak, fiyat farkı ortadan kalkacak. İnşallah ABD dönüşü kendilerini dinleyeceğiz.

SEÇİM YASASINDA DEĞİŞİKLİK

Meclis açılınca düzenlemeyi göndereceğiz.

KARABAĞ’DA GÜVENLİK KORİDORU

Temenni ederim ki buradan olumsuz değil, olumlu bir yaklaşım hakim olur. Azerbaycan ve Ermenistan’daki gerilim bu koridorun açılmasıyla son bulur.

MİÇOTAKİS’İN GÖÇMEN AÇIKLAMASI

Türkiye’de bugün 4,5 milyon göçmen var. Türkiye dünyada göçmen yükünü en çok sırtlayan ülke. Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ABD’de görüşeceğiz. Kendisinin yaptığı bazı arzu edilmeyen açıklamalarda bulundu. Türkiye kimsenin kapı kolu değil. Atılması gereken adımları karşımızdakilerden dürüst bir şekilde görmemiz lazım.”

Son dakika gelişmesinin ayrıntıları birazdan ntv.com.tr’de…

Kaynak: NTV


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.