DOLAR 32,4369
EURO 34,7944
ALTIN 2440,617
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sosyal hizmetler merkezi ekibi deprem bölgesini inceledi

ADIYAMAN’IN GÖLBAŞI İLÇESİ SOSYAL HİZMETLER MERKEZİ EKİPLERİ, ELAZIĞ DEPREMİNDEN ETKİLENEN GERGER İLÇESİNE ÇIKARMA YAPTI.

27.01.2020 18:15
102
A+
A-

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesi Sosyal Hizmetler Merkezi ekipleri, Elazığ depreminden etkilenen Gerger ilçesine çıkarma yaptı.

Gölbaşı Sosyal Hizmetler Merkezi ekipleri depremden etkilenen ailelere psikolojik destek vermek amacıyla Gerger ilçesine gitti. İhtiyacı olan depremzedelerin yanında olduklarını söyleyen Gölbaşı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Osman Yavaş, “En yakınları gibi dertlerini dinliyoruz ve psikolojik destek sağlamaya çalışıyoruz. Yaşadıkları travma kolay bir şey değil. Psikolojik olarak sarsılmış durumda olan insanların ciddi anlamda desteğe ihtiyaçları var. Biz de bu yaşadıkları travmayı kolay atlatabilmeleri ve normal yaşamlarına adapte olabilmeleri amacıyla aileleri geziyoruz. Önceliğimiz çocuklar çünkü depremden en çok etkilenen onlar. Büyük bir travma yaşıyorlar. Bir anda her şey değişti ve her şey onlar için farklılaştı. Hiçbir planları ve programları kalmadı. Çocukların eski yaşantılarına dönmeleri için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz ” diye konuştu.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.