DOLAR 32,5267
EURO 34,9388
ALTIN 2436,587
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Alper Kul ve Aylin Kontente oğullarını denize soktu

2012 yılında nikah masasına oturan oyuncu Alperen Kul ile Aylin Kontente, 2013 yılında birinci çocukları Arel’e, 2018 yılında da Kaan Leo’ya …

01.08.2021 07:45
435
A+
A-

2012 yılında nikah masasına oturan oyuncu Alperen Kul ile Aylin Kontente, 2013 yılında birinci çocukları Arel’e, 2018 yılında da Kaan Leo’ya kavuştu. Alper Kul, eşi Aylin Kontente ve oğulları ile evvelki gün bir beach’te objektiflere takıldı.

Küçük oğullarını denize sokan Kul ile Kontente, denizde fazla kalmadan çıktı. Oğulları denizde durmayınca Kontente oğlunu kucağına alarak şezlonglarına gitti.

“YOUTUBE BİZİ SAHTEKARLIKLA SUÇLADI”

Kendisi üzere oyuncu olan eşi Aylin Kontante ile karantina günlerinde çektikleri eğlenceli imajlar dikkat çeken Alper Kul, bu süreçte başına gelen komik bir olayı paylaştı.

“Aylin’le çektiğimiz görüntüler var. YouTube enteresan bir yer, o görüntüleri magazin sayfaları bizden evvel yüklüyor 500 bin falan izleniyor. Biz koyunca birkaç bin izleniyor.”

“YouTube, en son koyduğumuz içeriği ‘taklit ediyorsunuz’ diye sahtekarlıkla suçladı ve attı bizi. Ne yapacağız? Kime anlatacağız telefona kimse çıkmıyor, birinci oraya koymak lazımmış.”

Bu salgın sonrası insanların artık israf yapmayı bırakacaklarını umduğunu da söyleyen Kul, kelamlarına şöyle devam etti: Bu durumdan sonra daha küçük hayat kurulabilir, tarım takım biçme yapılabilir, kaynakları tasarruflu kullanmak, suyu, elektriği, gıdayı nasıl kullanacağımızı hepimizin öğrenmesi gerek. Biraz haddimiz aştık tabiata karşı.”

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.