DOLAR 32,2978
EURO 34,668
ALTIN 2411,766
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Arka Sokaklar’da hikâyem bitmesin’

Didem Uzel, ekrana döndüğü ‘Arka Sokaklar’ dizisiyle ilgili, “Projeye konuk olarak katıldım ama hikâyemin devam etmesini istiyorum” dedi.

‘Arka Sokaklar’da hikâyem bitmesin’
03.03.2024 07:20
25
A+
A-

SEÇKİN ŞENVARDAR – Kanal D’nin cuma akşamlarına damga vuran fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’la dokuz yıl sonra ekrana geri dönen Didem Uzel, projeye devam etmek istediğini söyledi. Heyecanını üzerinden daha yeni atabildiğini belirten oyuncu, “Çok başarılı bir ekiple çalışıyorum. Hayat verdiğim Filiz karakterinin hikâyesinin bitmesini istemiyorum. Ne kadar sürer bilmiyorum ama devam etmek istiyorum. Bittiğinde tekrar oturup, konuşacağız” ifadelerini kullandı.

Oğlu Leo Aslan’la ilgili sosyal medyada artık paylaşım yapmama kararı aldığını da söyleyen Uzel, “Dünyada çocuk kaçırmaları ve pedefoli çok var. Kimliğini açığa çıkarmak doğru gelmiyor artık. Bugünkü aklım olsa hiç fotoğrafını paylaşmazdım” diye konuştu. Amerika’da LGBT bayraklarıyla çocuklara cinsiyetsizlik baskısı yapıldığı açıklaması nedeniyle eleştirilen oyuncu, “Lafımın arkasındayım. Çocuklara böyle zorlamalar yapılmamalı” dedi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.