DOLAR 32,6044
EURO 34,772
ALTIN 2506,535
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Asya Gashi: Erkek arkadaşım beni diğer bir erkekle aldattı

‘Uyumadım’ klipinde Chow chow cinsi köpeği ile ‘homeless’ olarak objektif karşısına geçen Kosova’nın ‘Lady Gaga’sı Asya Gashi, aldatılma …

04.08.2021 14:52
158
A+
A-

‘Uyumadım’ klipinde Chow chow cinsi köpeği ile ‘homeless’ olarak objektif karşısına geçen Kosova’nın ‘Lady Gaga’sı Asya Gashi, aldatılma itirafıyla şaşırttı.

10 BİN DOLARLIK KOLYE

Gashi’nin klipinde köpeğine kıymetli taşlarla süslenmiş 10.000 dolarlık kolyeyi takması toplumsal medyada çok konuşuldu.

Kosova’nın ‘Lady Gaga’sı olarak tanına müzikçi, klipte kendi aldatılma kıssasından yola çıktığını belirtti. Gashi, o periyot yaşadıklarını anlattı.

ALDATILMA İTİRAFI

Müzikçi, “Üniversite yıllarındaki bu aldatılma öyküsünü klipte işlemiş oldum. O devirde evlenmeyi düşündüğüm erkek arkadaşım beni bir bayanla değil, erkekle aldattığına şahit olduğum için çok üzülmüştüm” dedi.

29 yaşındaki Gashi, kelamlarına “Sonrasında yaşadığım travmaları klipte anlatmaya çalıştım” formunda devam etti.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.