DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bade İşçil ve oğlunun tatili devam ediyor

Oyuncu Bade İşçil, 2013 yılında dünyaevine girip 2016’da boşandığı iş insanı Malkoç Sualp ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Azur ile Bodrum …

02.08.2021 08:22
414
A+
A-

Oyuncu Bade İşçil, 2013 yılında dünyaevine girip 2016’da boşandığı iş insanı Malkoç Sualp ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Azur ile Bodrum tatiline devam ediyor.

İşçil, evvelki gün Yalıkavak’taki bir plajda oğlu ile birlikte yüzüp oynarken objektiflere takıldı. Hoş oyuncu, yorulunca şezlonga geçip arkadaşları ile sohbet etti.

GAZETECİLERİ FARK EDİNCE ŞOKE OLDU

Gazetecilerin objektiflerini fark eden Bade İşçil, bir an şoke oldu. Akabinde kameralara gülümseyen oyuncu, ıslanan bikinisini de çabucak değiştirdi.

37 yaşındaki bir çocuk annesi Bade İşçil, makyajsız doğal yüzü ve fit haliyle de dikkatleri üzerine çekip görenlerin takdirini toplamayı başardı.

PLAJDA KEYİFLİ DAKİKALAR

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Yalkavak’taki bir plajda görüntülenen anne-oğul, keyifli dakikalar geçirmişti. Denize girmek isteyen Azur’u kırmayan İşçil, oğlu ile paddle board yapmak istemişti.

Oğlu Azur’u tahtanın önüne oturtan oyuncu, ayağa kalkıp kürek çekmek istemişti. Birkaç sefer sporu ayakta tecrübelenen İşçil, başarılı olamayınca oturmaya karar vermişti.

ANNESİNİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞTI

Tahta üzerinde annesinin istikrarını bozup denize düşürmeye çalışan 7 yaşındaki Azur ise, tekraren denize atlayıp çıkmıştı.

Sonunda Azur ile su sporunu yapmaktan vazgeçen eden Bade İşçil, tahtanın üstünde yalnız başına ayağa kalkarak başarılı olmuştu.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.