DOLAR 32,5389
EURO 34,8716
ALTIN 2425,428
BIST 9702,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Baht Oyunu’nda Ada şirketteki macerasını sonlandırdı

‘Baht Oyunu’nun yedinci kısmında; Ada, Bora’ya söylediği palavraların tartısına daha fazla dayanamayarak şirketten istifa etmeye karar verdi. Ada …

04.08.2021 12:08
156
A+
A-

‘Baht Oyunu’nun yedinci kısmında; Ada, Bora’ya söylediği palavraların tartısına daha fazla dayanamayarak şirketten istifa etmeye karar verdi. Ada bu kararını açıklamaya hazırlanırken, kendini Bora ile birlikte mezun olduğunu söylediği üniversitede buldu. Bora, burs verdiği öğrencilerle düzenlenen aktifliğe Ada ile birlikte katıldı.

Ada aktiflik boyunca üniversiteyi tamamlamadığını Bora’dan saklamak için çabaladı. Akabinde palavrasını daha fazla sürdüremeyeceğinin farkına vararak işten ayrıldı. Bora, Ada’nın bu beklenmedik atılımı karşısında büyük bir hayal kırıklığına uğradı. İstifasının sebebini öğrenmeye çalışsa da Ada’nın ağzından laf alamadı.

Ada’nın konutunda ise apayrı bir sorun baş gösterdi. Rüzgar ve Ada, davetsiz konukları Celal’i yönetim etmek için uğraş verdiler. Celal, ikisinin hiç evlilik fotoğrafı olmadığını görünce bir fotoğraf çekimi organize etti. Bu sırada Ada, Bora’dan aldığı telefonla şirkete gitti ve şirketle bağının büsbütün kesildiğini öğrendi. Ada, içinde Rüzgar ile isimlerinin yazılı olan yüzüğü Bora’dan saklamaya çalışırken düşürüp kaybetti.

Ada yeni işine başlarken Bora iş toplantısı için Ada’nın çalıştığı restorana rezervasyon yaptırdı. Karşısında Bora ve Tuğçe’yi gören Ada büyük bir şaşkınlık yaşarken, Bora, Ada’yı bir sefer daha karşısına alıp neden istifa ettiğini öğrenmek istedi.

Ada, sır üzere sakladığı gerçeği Bora’ya itiraf edecek mi?

‘Baht Oyunu’ dizisi, yeni kısımlarıyla her salı Kanal D’de.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.