DOLAR 32,5799
EURO 34,908
ALTIN 2437,727
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy’un eğlenceli tatili

Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy, tıpkı dizideki rol arkadaşları Burcu ve Efe Altındeprem kızları Zeyno ile Bodrum’da tatil yapıyor. Oyuncu çiftler …

31.07.2021 08:16
358
A+
A-

Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy, tıpkı dizideki rol arkadaşları Burcu ve Efe Altındeprem kızları Zeyno ile Bodrum’da tatil yapıyor. Oyuncu çiftler geçtiğimiz gün Ortakent’teki Kefi Beach’te görüntülendi.

Denizde Zeyno ile oynayan ünlü oyuncuların eğlenceli anları objektiflerimize bu biçimde takıldı. Denizden çıkarken habercileri fark eden Ceyhun Fersoy Begüm Öner çifti, ayaküstü gazetecilerle sohbet etti.

Ceyhun Fersoy, “Bizim tatilimiz biraz koşturma üzere oldu. Lakin Bodrum havası almak bile bir öteki hoş geldi. İstanbul’da toplumsal olamıyoruz ya. Bizde burada uzaklıklı toplumsal olduk. Bugün de tatilin son günü” diyerek tatilin bittiğini söyledi.

80’ler dizisindeki rol arkadaşları usta oyuncu Rasim Öztekin’inide anmadan geçemeyen Begüm Öner, “8 Mart’ta vefat etti. Bir de çok hazırlamıştı kendini 13 kısımlık yaz kısımlarına. Ses kaydı da atmıştı. Aşılarımı oldum geri döneceğim diye. Kısımlarımızda onu anmadan geçmiyoruz. Onu hiçbir vakit unutmayacağız” diye konuştu.

Denizde arkadaşlarının kızları Zeyno ile oyunlar oynayan Begüm Öner’e “Çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?” sorusu soruldu. Öner, “Kadınlar için çok güç. Bir vakit ayırmak gerekiyor. O denli bir periyodumuz olmadı fakat bundan sonra kısmet” diye yanıtladı.

Ceyhun Fersoy ise, “Koltuk var Rasim abinin oturduğu, vefatının akabinde birinci sete çıktığımızda. O koltuğu gördük, ben bakamıyorum bile o koltuğa” diyerek setteki her anlarında Rasim Öztekin’i andıklarını lisana getirdi.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.