DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ben Affleck’in Jennifer Lopez’e evlilik teklif ettiği yüzük tekrar gündemde!

‘Bennifer’ olarak anılan Ben Affleck ile Jennifer Lopez, 17 yıl evvel büyük bir aşk yaşarken birdenbire ayrılıp, diğerleriyle evlendi. Şov …

04.08.2021 11:52
206
A+
A-

‘Bennifer’ olarak anılan Ben Affleck ile Jennifer Lopez, 17 yıl evvel büyük bir aşk yaşarken birdenbire ayrılıp, diğerleriyle evlendi. Şov dünyasının iki yıldızı, yıllar sonra tekrar tutkulu bir bağlantıya başladı.

Ünlü oyuncudan 2004’te ayrılan Lopez, müzikçi Marc Anthony ile dünyaevine girdi. Bu evlilikten ikizleri olan Lopez, 2014’te boşandı. Affleck ise 2005’te oyuncu Jennifer Garner ile evlendi. Bu evlilikten üç çocuğu olan Affleck, 2018’de boşandı.

Son olarak 130 milyon dolarlık yatlarıyla Avrupa seyahatine çıkan ve İtalya açıklarına demirleyen ikili, güvertede aşk dolu anlar yaşarken objektiflere takılmıştı.

100 MİLYON TL’LİK YÜZÜK

Oscar mükafatı ABD’li oyuncu, direktör ve senarist Ben Affleck, 2002 yılında müzikçi ve oyuncu Jennifer Lopez’e evlenme teklif ederken 6.1 karattık pembe elmas yüzük vermişti.

Kelam konusu yüzüğün bedeli o devir 1.2 milyon dolardı. Uzmanlar, 19 yıl sonra yüzüğün pahasının 12 milyon dolara (100.9 milyon TL) çıktığını açıkladı.

AŞKIN SEMBOLLERİ

Öte yandan Jennifer Lopez, 24 Temmuz’da 52’nci doğum gününü kutlamak için Instagram hesabından paylaşımda bulunmuştu. Fotoğraflarda müzikçinin kusursuz fiziği kadar üzerindeki mücevherler de dikkat çekmişti.

Mücevherlerin tamamının Ben Affleck’in doğum günü armağanı olduğu ortaya çıktı. Toplam 45 bin dolar pahasındaki mücevherlerin her birinin özel bir manası olduğu açıklandı.

18 ayar altından yapılan ve aşkı temsil eden anahtarın bedeli 4 bin 400 dolar (36 bin 972 TL).

Üzerine Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in isimlerinin baş harflerinin eklendiği kolye ucunun pahası bin 995 dolar (16 bin 763 TL).

FOTOĞRAFLAR: BACKGRID USA / SPLASH NEWS / INSTAGRAM

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.