DOLAR 32,5049
EURO 34,8395
ALTIN 2479,384
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Berrak Tüzünataç tatile devam ediyor

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, evvelki gün tatil yaptığı Çeşme’de bulunan ünlü bir beach’te arkadaşı ile birlikte objektiflere takıldı. HARARETLİ …

03.08.2021 08:19
145
A+
A-

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, evvelki gün tatil yaptığı Çeşme’de bulunan ünlü bir beach’te arkadaşı ile birlikte objektiflere takıldı.

HARARETLİ KONUŞMASI DİKKAT ÇEKTİ

İlerleyen saatlerde denize giren Tüzünataç, arkadaşıyla denizde sohbet etti. Oyuncunun, el hareketleri ile hararetli konuşması kameralara yansıdı.

36 yaşındaki hoş oyuncu Berrak Tüzünataç, duş aldıktan sonra şezlonguna geçerek güneşlenmeye ve tatilin tadını çıkarmaya devam etti.

TEDBİR ALMAYA ÇALIŞTI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde yeniden bir beach’te görüntülenen Tüzünataç, gazetecilerin kendisini çektiği yere sık sık bakarak tedbir almaya çalışmıştı.

Daha fazla dayanamayan Tüzünataç, son bir defa daha baktıktan sonra kimsenin olmadığını düşünerek Bennu Gerede’nin oğlu Miro Gerede Erkaya ile denize girmişti.

“ORADAN ÇEKİYORLAR”

Tüzünataç, denizden çıktığı sırada eliyle “İşte orAdan çekiyorlar diyerek” güldürmüş, çıkar çıkmaz duş almadan çabucak şezlonguna geçmişti.

Yoga ve pilatesi hayat üslubu haline getiren, tıpkı vakitte hayvansal eserlerle vedalaşıp vejetaryen beslenmeye başlayan Berrak Tüzünataç’ın fit hali dikkatlerden kaçmamıştı.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.