DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Beynindeki tümör nedeniyle ameliyata giren Hülya Duyar’dan haber var!

Son olarak ‘Doğduğun Mesken Kaderindir’ dizisiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Hülya Duyar’ın beyninde tümör olduğu ortaya çıkmıştı. Bugün …

04.08.2021 18:54
119
A+
A-

Son olarak ‘Doğduğun Mesken Kaderindir’ dizisiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Hülya Duyar’ın beyninde tümör olduğu ortaya çıkmıştı. Bugün ameliyata alınan Duyar’dan hoş haber geldi.

AMELİYATTAN ÇIKTI

51 yaşındaki oyuncunun toplumsal medya hesabından yapılan açıklamada, “Hülya’mız ameliyattan çıktı. Prof. Dr. Uğur Çeşide, ameliyatın çok başarılı geçtiğini belirtti. Hepinize bu süreçte gönderdiğiniz tüm âlâ dilekler için çok teşekkür ediyoruz” denildi.

“RABBİM SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN”

Oyuncu Burcu Binici de Instagram’dan, Hülya Duyar ile çekilen bu karesini, “Rabbim seni başımızdan eksik etmesin. Annem… Hocam… Çok şükür ameliyattan sağ sağlim çıktı. Dua eden, arayan ve soran herkesten Allah razı olsun” notuyla yayınladı.

Öte yandan ünlü oyuncu Hülya Duyar, ameliyata girmeden evvel meslektaşı Bahtiyar Memili ile manzaralı konuşma yapmıştı.

“SENİ ÇOK SEVİYORUM”

Duyar ile fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan Memili, paylaşımına, “Her şey çok hoş olacak ablam… Seni çok seviyorum.” notunu düşmüştü. Ünlü oyuncu da Bahtiyar Memili’nin gönderisini kendi sayfasında yayınlamıştı.

“BİR ANDA KONUŞAMAMAYA BAŞLADIM”

Bugün ameliyat olan oyuncu Hülya Duyar, hastalığın nasıl ortaya çıktığı ve son durumuna ait açıklama yapmıştı.

Hülya Duyar, “Reklam çekiminde bir anda konuşamamaya başladım. Atak oluştu. Yapamadım sandım. Sonra tatile gittim, orada bayıldım. Doktora gittiğimde büyük bir tümöre rastlandı” dedi.

51 yaşındaki oyuncu, “Öğrenen herkes tıpkı gün seferber oldu, çabucak tabipten randevu aldılar. Kısmetse çarşamba ameliyat olacağım” tabirlerini kullandı.

DEMET ÖZDEMİR’DEN DANS GÖRÜNTÜSÜNE YORUM

Her yıl 29 Nisan’da kutlanan Dünya Dans Günü için çektiği görüntüyü takipçilerinin beğenisine sunan Hülya Duyar’ın dansını gören Demet Özdemir bu görüntüye kayıtsız kalamamıştı.

Meslektaşının paylaşımını toplumsal medya hesabından yayınlayan Demet Özdemir, Instagram gönderisine “Seni yerim. Latife değil yerim” notunu düşmüştü.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.