DOLAR 32,3865
EURO 34,762
ALTIN 2435,243
BIST 9995,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Beyza Şekerci ile Engin Hepileri’nin oğulları Can’ın deniz cümbüşü

2015 yılında nikah masasına oturan ve memnun evlilikleri devam eden Engin Hepileri-Beyza Şekerci çifti, oğulları Can ile bir beach’te …

17.08.2021 08:25
214
A+
A-

2015 yılında nikah masasına oturan ve memnun evlilikleri devam eden Engin Hepileri-Beyza Şekerci çifti, oğulları Can ile bir beach’te görüntülendi.

OĞLUNUN KOLLUKLARINI ŞİŞİRDİ

Oğlu Can ile denize giren Engin Hepileri, evvel çocuğunun deniz kolluğunu şişirdi. Oyuncu, kollukları her iki koluna takarak; oğlunu deniz için hazırladı.

AİLECE CÜMBÜŞ

Sonrasında denize giren Hepileri ve kendisinden 11 yaş küçük eşi Şekerci, üç yaşındaki oğulları ile denizde oyun oynadı.

Geçtiğimiz haftalarda tekrar deniz kenarında görüntülenen oyuncu çift, ellerinden ve ayaklarından tutup Can’ı denizde sallayarak eğlendirdi.

CAN’IN KEYFİNE DİYECEK YOK

Anne ve babasından her kezinde kendisini sallamasını tekrar tekrar isteyen Can’ın keyfine diyecek yoktu.

Bir mühlet daha denizin tadını çıkaran kalan 43 yaşındaki Hepileri ve ailesi, daha sonra localarına geçti.

BOL BOL GÜNEŞLENDİLER

Beyza Şekerci ve Engin Hepileri çifti, geçtiğimiz ay da Çeşme’de bir beach’te objektiflere yansımıştı. İkili, bol bol güneşlenerek günün tadını çıkarmıştı.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.