DOLAR 32,3281
EURO 35,0651
ALTIN 2308,094
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Camila Cabello karnını gösterdi: Bayanların dayanağını hissediyorum

Birkaç yıldır dış görünüşe olan bakış açısı keskin bir değişim geçirmiş olsa da şov dünyasının bayan ünlülerine yönelik bu baskı devam ediyor …

04.08.2021 17:09
220
A+
A-

Birkaç yıldır dış görünüşe olan bakış açısı keskin bir değişim geçirmiş olsa da şov dünyasının bayan ünlülerine yönelik bu baskı devam ediyor. Tenkitlere maruz kalan isimler ortasında müzikçi Camila Cabello da yer alıyor.

Geçtiğimiz ay sevgilisi Shawn Mendes ile birlikte gittiği plajda bikinisiyle görüntülenen ve dolgun sınırları yüzünden tenkit konusu olan Camila Cabello, tenkitlere cevap verdi.

TENKİTLERE GÖRÜNTÜLÜ CEVAP

Günlük sporunu yaptıktan sonra aracında giderken çektiği görüntüyü takipçilerinin beğenisine sunan Cabello, şov dünyasının ölçülerinin üzerinde olan karın bölgesini gözler önüne serdi.

KARIN BÖLGESİNİ GİZLEMEDİ

Üzerinde bir büstiyer ve spor tayt olan 24 yaşındaki müzikçi, bu görüntüyü çekip oturunca dışarı gerçek taşan karın bölgesini göstermenin “kendisini özgürleştirdiğini” belirtti.

Bu görüntüyü paylaşmasının akabinde The Kyle and Jackie O Show isimli sohbet yayınına konuk olan Cabello “Genç kızlar için uygun bir örnek” olarak nitelendirildi.

Bu görüntüler sayesinde bayanların dayanağını gerisinde hissettiğini de kelamlarına ekleyen Cabello, “Havaalanında yanıma gelip, ‘Bedensel olumlamayla ilgili görüntülerini çok beğeniyorum.” diyen bayanlara rastladığını anlattı. Genç müzikçi, paylaştığı görüntünün; kendisini “özgürleşmiş” hissettirdiğini de kelamlarına ekledi.

“ÇATLAKLARIMIZ VAR”

Dolgun fiziği yüzünden kimi toplumsal medya kullanıcıları tarafından zalimce eleştirilen Cabello, isyan etmişti. Hususla ilgili açıklama yapan müzikçi, “Bizler olağan kadınlarız. Kıvrımlarımız, çatlaklarımız ve göbeğimiz var” tabirlerini kullanmıştı.

“BİZLER GERÇEK KADINLARIZ”

Kendi bedenine minnettar olduğunu da belirten Camila Cabelllo, “Kendi çapımda parkta yürürken hakkımda haberler çıkıyor. Aslına olağan bir insan üzere yürüyüş yapıyorum. Vücudumla ilgili tasa duymak, benim yapacağım en son şey. Bizler gerçek kadınlarız” formunda konuşmuştu.

FOTOĞRAFLAR: BACKGRID USA/ INSTAGRAM

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.