DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Dilan Telkök ve Berkay Hardal’dan bebek müjdesi!

Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla dikkat çeken Dilan Telkök ile Berkay Hardal, ilk çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanıyor. Çift, müjdeli haberi; “Bir süredir sizinle paylaşmak istediğimiz minik sırrımız” sözleriyle duyurdu.

Dilan Telkök ve Berkay Hardal’dan bebek müjdesi!
05.03.2024 10:49
33
A+
A-

12 Ekim 2019’da evlenen oyuncu Dilan Telkök ile Berkay Hardal’ın mutlu birliktelikleri sürüyor. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla aşklarını gözler önüne seriyor.

Berkay Hardal ile sürpriz bir şekilde evlenen Telkök’ün hamile olduğu iddia edilmişti. Telkök, konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

“HAMİLE KALMADAN EVLENMEME DURUMUNA O KADAR AŞİNASINIZ Kİ”

Hamile kalmadan evlenmeme durumuna o kadar aşinasınız ki, iki kişinin sadece birbirini sevip, evlenmesine anlam yükleyemiyorsunuz. Durumunuzun bu kadar içler acısı olabileceğini hiç düşünmemiştim.

MÜJDELİ HABER!

Son olarak Berkay Hardal ve Dilan Telkök’ten müjdeli haber geldi. İlk kez anne ve baba olmaya hazırlanan Dilan Telkök ile Berkay Hardal, müjdeli haberi çektirdikleri fotoğraflarla duyurdu.

“MİNİK SIRRIMIZ”

Fotoğraflarda Dilan Telkök’ün karnının belirginleştiği görüldü. Çift, fotoğraflarına; “Bir süredir sizinle paylaşmak istediğimiz minik sırrımız” notunu düştü.

“ÇOK MUTLU OLDUM”

Bebeklerinin ultrason fotoğraflarını yayımlayan Dilan Telkök ile Berkay Hardal’a meslektaşları İpek Filiz Yazıcı; “Hayırlı olsun çok mutlu oldum” diyerek çifti tebrik etti.

Dilan Telkök ile Berkay Hardal, bebeklerinin cinsiyetini ve adını ise henüz açıklamadı.

 

 

 

 

 

 

 


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.