DOLAR 32,5385
EURO 34,9553
ALTIN 2456,348
BIST 9883,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ebru Polat’ın Bodrum’da kiraladığı villanın kirası dudak uçuklattı

Tolgahan Yıldız ile aşk yaşayan ünlü müzikçi Ebru Polat , son periyotta kendi markasının çıkaran ünlüler ortasında yerini aldı. Polat, toplumsal …

02.08.2021 13:22
173
A+
A-

Tolgahan Yıldız ile aşk yaşayan ünlü müzikçi Ebru Polat , son periyotta kendi markasının çıkaran ünlüler ortasında yerini aldı. Polat, toplumsal medya paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Ebru Polat yaz için Bodrum’u tercih etti. Bodrum’dan mesken kiralayan Polat’ın ödediği fiyat olay oldu. Yalıkavak’ta lüks bir villa tercih eden Polat aylık 100 bin lira kira ödüyor.

Magazin D’nin özel haberine nazaran; Ebru Polat, “İstanbul’da mesken almayı seviyorum burada ise kiralamayı. Yazlığa gidip o kadar yatırım yapmam” dedi.

Ebru Polat açıklamasının devamında “Bodrum’a artık yatırım yapacağım fark ettim ki buraya yatırım yapmak daha karlıymış” demesi de dikkat çekti.

Toplumsal medya paylaşımları çok konuşulan Ebru Polat, 1.5 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından, takipçilerinin kendisine yönelteceği soruları yanıtlayacağını belirtti.

“TOLGA İLE PROBLEMLERİMİZ VAR”

Tolgahan Yıldız ile aşk yaşayan ünlü müzikçi, “Evlilik ne vakit?” sorusuyla birlikte “Birlikteliğiniz var esasen. Bebek de gelsin artık. Her şey vaktinde yeterli Ebru Hanım” yorumunu karşılıksız bırakmadı.

Ebru Polat, “Evlenmek istesem çabucak evlenebiliriz aslında. Tolga dünyanın en uygun adamlarından biri lakin şu anda düşünmüyorum” dedi.

37 yaşındaki hoşun, “Her hususta çok yeterli mutabakatımız gerekli, bizim düşüncelerimiz var. Birbirimizi anlayamadığımız şeyler var. Ben evlenmek için evlenmem öyle” itirafı şaşırttı.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.