DOLAR 32,5538
EURO 34,8772
ALTIN 2430,305
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Felç geçirdim’ diyen Tuğba Özay, kuyumcu açılışında!

Tuğba Özay, Antalya Manavgat’ta çıkan yangının çiftliğinin bulunduğu bölgeye sıçraması üzerine Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda yardım …

31.07.2021 17:52
240
A+
A-

Tuğba Özay, Antalya Manavgat’ta çıkan yangının çiftliğinin bulunduğu bölgeye sıçraması üzerine Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda yardım istemişti.

Gözyaşlarına hakim olamayan eski model, “Yanıyoruz! Çiftliğimiz yanıyor. Ne olur sesimizi duyurun. Şu an Manavgat’a yetişmeye çalışıyorum. Her yer, her şey yanıyor” sözlerini kullanmıştı.

Bir öbür görüntüsünde ise “Yaklaşık 1.5 saattir ağlıyorum. Çok büyük bir orman yangını yaşıyoruz. Diyecek bir kelam bulamıyorum. Orada insanların meskenleri yanıyor, hayvanlar yanıyor. İçim yanıyor. Manavgat’a çok geçmiş olsun, hepimize geçmiş olsun. İnanın artık dayanacak gücüm yok” demişti.

“FELÇ GEÇİRDİM”

Yaşadığı kedere dayanamayan Özay, hudut krizi geçirmişti. Hastaneden paylaşım yapan ünlü isim, sıhhat durumunu Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

“Arkadaşlar ben felç geçirdim. Yandı, her yer yandı. Çiftliğimiz, konutumuz her şey yandı. Dünden beri yalvarıyorum. Dayanak istiyorum. Yandı, her yer yandı. Ben böyleyim, felç geçirdim.”

KUYUMCU AÇILIŞINDA KURDELE KESTİ!

İki gün evvel hudut krizi geçirerek gündeme gelen Tuğba Özay, bugün Şirinevler’de bulunan bir kuyumcunun açılışına katıldı. Kurdele kesen Özay’ın eğlenceli halleri ve maskesiz oluşu dikkat çekti.

Açılışta yangınlarla ilgili konuşma yapan Özay şunları söyledi:
“Bu tertibin açılışında bulunmaktan ötürü memnunum. Biliyorsunuz, çok güç günlerden geçiyor ülkemiz. Ülkemizin dört bir yanında çok büyük yangınlar var. Bu yangınlar olurken olağan bir yandan da hayat devam ediyor. Öncelikle yangını yaşayan, afet bölgesinde olan bütün vatandaşlarımıza ‘çok geçmiş olsun’ diyorum, bir an evvel yangının yaralarının sarılmasını, yangınların dinmesini diliyorum. Çok özür dilerim konuşmama bu biçimde başlamak zorundaydım ancak mutlak memnunluk olmadığı üzere mutlak acı da yoktur. Umuyorum ki ülke olarak yaşamış olduğumuz bu acılı günleri atlatırız.”

REAKSİYON YAĞDI!

Evvelki gün toplumsal medya hesabı üzerinden gözyaşları içinde yardım davetinde bulunan Tuğba Özay’ın bugün açılış merasimine katılması büyük reaksiyon çekti. Eski modeli tenkit yağmuruna tutan toplumsal medya kullanıcıları; “Felç geçirdim diye ağlıyordun, artık güle oynaya açılıştasın”, “Yangını ne çabuk unuttun?”, “Bu nasıl vicdan çok yazık!”, “İnsanların hisleriyle oynamak bu kadar mı kolay?” formunda yorumlarda bulundular.

“ÇİFTLİĞİ YANMADI”

Tuğba Özay’ın yakın arkadaşı Onur Akay, şu açıklamayı yapmıştı:
“Tuğba Özay’ın Manavgat Poyraz Çiftliği’nde hiçbir kasvet yok. Yakınlarına kadar gelen yangına müdahale edilmiş.”

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.