DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Fotoşop orucu bozar! Sahtekarlığa giriyor’

Ünlüler dünyasında uzun süredir gündemden düşmeyen ‘estetik’ tartışmasına Derya Bedavacı da dahil oldu. Yeşilköy’de sahneye çıkan ünlü şarkıcı, yaklaşan ramazan ayı öncesi yöneltilen esprili soruya dikkat çeken bir cevap verdi.

‘Fotoşop orucu bozar! Sahtekarlığa giriyor’
05.03.2024 12:49
35
A+
A-

Arabesk müziğin dikkat çeken yorumcularından Derya Bedavacı, Yeşilköy’de bir mekanda sahne aldı. Konuklarına müzik ziyafeti sunan 42 yaşındaki sanatçı, konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“YALANCILIK SONUÇTA”

Yaklaşan ramazan ayını hatırlatan bir muhabirin “Fotoşop orucu bozar mı?” şeklindeki esprili sorusunu cevaplayan Bedavacı, “Bence bozar, yapmasınlar. Sahtekarlığa giriyor, yalancılık sonuçta” karşılığını verdi.

“EŞİMİN İHTİYACI VARSA ESTETİK YAPTIRSIN”

“Erkeğe estetik yakışır mı?” sorusu üzerine ise “Yakışır elbette, neden yakışmasın?” açıklamasını yapan şarkıcı, “Eşiniz eve elmacık kemiklerini aldırarak veya botokslu gelse ilk tepkiniz ne olurdu?” sorusu karşısında ise kısa bir süre durakladıktan sonra” İnsan yadırgar ama ihtiyacı varsa yapsın, ne diyebilirim” yorumunda bulundu.

“SOSYAL MEDYA GÖMÜCÜLERİNE KARŞIYIM”

“Sosyal medya gömücülerine çok karşıyım. Bir bakıyorsun bir tane takipçileri yok ama sizi alabildiğine gömüyorlar” diyen şarkıcı, zaman zaman bu linçten kendisininde payını aldığını söyledi.

“KADINLAR SADECE KIYMTE BİLİNSİN İSTERLER”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü hakkında konuşan ünlü isim, “Ben pozitif ayrımcılığa bir tık karşıyım. İnsanlar kendilerini eşit şartlarda ve doğru ifade edebilmeli. Kadın ya da erkek fark etmez. Umarım kıymetimizin bilindiği bir gelecek olur. Kadınlar sadece kıymet bilinsin isterler, bu kadar basit” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.