DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Genç sevgilisi yüzünden işitmediği laf kalmadı! ‘Beni tutuklayacak mısınız?’

ABD’li televizyon yıldızı Kristin Cavallari, eşinden boşanmasının ardından kendisinden 13 yaş küçük Mark Estes ile aşk yaşamaya başladı. Birlikteliklerini sosyal medyadan da ilan eden ikilinin arasındaki yaş farkına acımasız yorumlar yapıldı. Cavallari, bir video paylaşarak gelen mesajlara isyan etti.

Genç sevgilisi yüzünden işitmediği laf kalmadı! ‘Beni tutuklayacak mısınız?’
05.03.2024 11:49
33
A+
A-

Reality şov yıldızı, moda tasarımcısı ve yazar Kristin Elizabeth Cavallari, 2013’te Amerikan futbolcusu Jay Cutler ile dünyaevine girmişti. İkilinin Camden, Jaxon ve Saylor adını verdikleri üç çocukları olmuştu.

2022’de yollarını ayırma karar alan çiftten Cavallari (37), geçtiğimiz aylarda kendisinden 13 yaş küçük TikTok yıldızı Mark Estes ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

PAPARAZZİLERDEN KAÇMADILAR

Birlikte paylaşım yapmaya başlayan ve hafta sonunu romantik bir Meksika tatilinde geçiren ikili, ABD’ye dönüşlerinde, havaalanında peşlerine düşen paparazzilerden de kaçmadı.

Cavallari, genç sevgilisiyle paylaştığı fotoğrafına; “Beni mutlu ediyor” yazarak aşkını da ilan etti. Estes ise sevgilisiyle havuz başında samimi anlar yaşadığı bir videosunu yayınladı.

“ÇOK ÇAPKIN BİRİ”

İkiliye yakın kaynaklar; çiftin ilişkisiyle ilgili yorum yaparak “Kristin Mark’ın çok seksi olduğunu düşünüyor. Çok çapkın biri ve Kristin de bundan hoşlanıyor. Sadece birkaç günlüğüne Meksika’daydılar ama birlikte çok eğlendiler” şeklinde konuştu.

Aşkları magazin gündemine oturan Kristin ve Mark, eleştiri oklarının hedefi olmaktan da kaçamadı. Takipçileri, ünlü isme “37 yaşında bir kadınla 24 yaşında bir çocuğun ortak noktası ne olabilir?”, “Kristin’in rol aldığı ‘The Hills’ şovu yayınlandığında Mark daha 6 yaşındaydı…” ve “Çocuklarının üvey ağabeye değil, üvey babaya ihtiyacı var” gibi yorumlar yaptı.

“CEZA MI KESECEKSİNİZ?”

Cavallari, takipçilerinin yaş farklarıyla ilgili yaptığı yorumların ardından TikTok’dan bir video paylaşarak, gelen mesajlara ateş püskürdü:

Evet kendimden genç biriyle ilişki yaşıyorum. Peki bu konuda ne yapacaksınız? Beni tutuklayacak mısınız? Bana ceza mı keseceksiniz?

Kristin Cavallari ve Mark Estes’in yaş farkları için yapılan yorumlara rağmen birlikte iyi zaman geçirip söylenenleri umursamamayı tercih ettikleri de öne sürüldü.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.