DOLAR 32,5542
EURO 34,9393
ALTIN 2443,802
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gökçe gözyaşları içinde Marmaris’e yardım davetinde bulundu

Türkiye’nin çeşitli vilayetlerinde meydana gelen yangınlar herkesi ıstıraba boğdu. Binlerce kişinin yardımıyla yangınlar söndürülmeye çalışılıyor …

31.07.2021 13:56
149
A+
A-

Türkiye’nin çeşitli vilayetlerinde meydana gelen yangınlar herkesi ıstıraba boğdu. Binlerce kişinin yardımıyla yangınlar söndürülmeye çalışılıyor.

Marmaris’te yaşayan müzikçi Gökçe, Instagram hesabından yaşananları anlattı. Marmaris’e yardım davetinde bulunan Gökçe şunları söyledi: Merhabalar herkese çok teşekkür ederim merak ediyorsunuz soruyorsunuz… Morallerimiz çok bozuk elimizden hiçbir şey gelmiyor. Yangın kimi yerlerde iki katına, üç, dört katına çıkmış durumda.

“Komşu ülkelerde de yangınlar başladı. Onlar da yardım edemeyecek! Ne yapacağımızı şaşırdık. Mahallenin etrafındaki orman alanları müthiş bir formda yanıyor.”

“Köyler esasen yandı. Bizler çantalarımızı hazırladık bekliyoruz. İnanılmaz bir sıcak var ve elimizden hiçbir şey gelmiyor, yapacağımız hiçbir şey yok üzülmekten öbür. Çaresiz kaldık. Bütün Marmaris şu anda yok oluyor, bitiyor ve biz çaresiziz. “

“Evlerimize ne vakit gelecek?’ diye bekliyoruz. ‘Gece gelecek mi?’ diye uyumuyoruz. Çantalarımız hazır hayvanlarımızı alıp kaçmaktan öbür hiçbir şey gelmeyecek elimizden. Ne vakit sönecek bilmiyorum, hiç sönecek üzere görünmüyor. Müdahalelere karşın sönmüyor. Lütfen işi olmayanlar trafiğe çıkmasın. Arabalarınızla dışarı çıkmayın.”

“Marmaris diye bir yer kalmayacak! Yangın daha da büyüyor, Allah aşkına bırakın fidan seferberliğini yardım edin bize. Yangının sönmesine muhtaçlık var fidana değil! Sesimiz olun burası yok oluyor anlamıyor musunuz? Fidan paylaşmak yerine seferberlik paylaşın yalvarırım bitti buralar diyorum.”

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.