DOLAR 32,4606
EURO 34,9117
ALTIN 2438,218
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hadise’nin 13 milyon sevinci! Kimse tanıyamadı

Oyuncu Kaan Yıldırım ile yollarını ayırdıktan sonra iş insanı Mehmet Dinçerler’le yeni bir aşka yelken açan Hadise, toplumsal medya hesabından …

19.08.2021 08:49
129
A+
A-

Oyuncu Kaan Yıldırım ile yollarını ayırdıktan sonra iş insanı Mehmet Dinçerler’le yeni bir aşka yelken açan Hadise, toplumsal medya hesabından paylaşımlarına devam ediyor.

13 MİLYON SEVİNCİ

Ünlü müzikçi, son olarak Instagram hesabının 13 milyon takipçiye ulaşmasını kutladı.

Lakin Hadise’nin “13 Milyon takipçiye ulaştığımı duyduğum an” notunu düştüğü paylaşımdaki fotoğraf, tartışmalara yol açtı. Hayranları, Hadise’yi tanımakta zorlandığını belirtti.

HADİSE’Yİ TANIMAKTA ZORLANDILAR

Yeni imajı da dikkatlerden kaçmayan 35 yaşındaki Hadise’nin fotoğraflarına çok sayıda yorum geldi.

YORUM YAĞDI

Hadise’nin hayranları, fotoğrafın altına; “Bu kim”, “Hadise nerede”, “Hadise’ye benzetemedim ama” formunda çok sayıda yorum yaptı.

BİRİNCİ DEFA EL ELE

Öte yandan Mehmet Dinçerler ile Meksika’nın beğenilen turistik merkezi Tulum’da, daha sonra da Bodrum’da tatil yapan Hadise, İstanbul’a döndükten sonra birinci sefer sevgilisiyle birlikte görüntülenmişti.

Gazete Magazin’in haberine nazaran; Hadise Açıkgöz ile Mehmet Dinçerler, İstinye’de bir yerden el ele çıkmıştı.

HADİSE ELİNİ BIRAKTI

Görüntülendiklerini anlayınca paniğe kapılan Hadise, sevgilisinin elini bırakıp koşar adım arabasına gitti. Mehmet Dinçerler ise sakinliğini korumuştu.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.