DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum!

Yeşim Salkım’ın eski eşi oyuncu Hakan Eratik önceki akşam sevgilisiyle el ele görüntülendi. Eratik, “Elif Yıldız 14 yıl önce Ali Özgentürk’ün çektiği ‘Görünmeyen’ adlı sinema filminde benim kız kardeşimi oynamıştı” açıklamasıyla dikkat çekti.

Hakan Eratik:  10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum!
19.02.2024 07:36
28
A+
A-

2009 yılında nikah masasına oturduğu Yeşim Salkım’dan 2015 yılında boşanan Hakan Eratik’in bu evliliğinden Meryem Ada adında bir kızı bulunuyor.

Eratik, gecelere geri dönmüştü. Ünlü oyuncu, Asmalımescit’te bulunan bir mekanın kapısında kadın arkadaşıyla objektiflere yansımıştı.

FLAŞLAR PATLAYINCA PANİK OLDU

Arkadaşıyla mekan içerisinde çok samimi olduğu gözlenen Eratik, hava almak için çıktıkları mekan kapısı önünde flaşların patlaması ile panik olmuştu.

TEPKİ GÖSTERDİ

Oyuncu, muhabirlerin fotoğraflarını çekmesine sert çıkmıştı.

“KIZ KARDEŞİMİ OYNAMIŞTI”

Oyuncu Hakan Eratik önceki akşam Dolapdere Sheraton Otel’de oyuncu sevgilisi Elif Yıldız ile elele görüntülendi. Eratik, “Elif Yıldız 14 yıl önce Ali Özgentürk’ün çektiği ‘Görünmeyen’ adlı sinema filminde benim kız kardeşimi oynamıştı. Yeşim’den sonra 10 yıldır ilk kez elini tutup gezdiğim bir kız arkadaşım oldu. 14 yıl sonra tesadüfen 3 gün önce Sevgililer Günü’nde karşılaştık o gün sevgili olduk, ilişkimiz başlamış oldu” dedi.

Yıllar önce rol aldığı ‘Ödünç Hayat’ dizisiyle şöhreti yakalayan ünlü isim, daha sonra; ‘Sırça Köşk’, ‘Sessiz Gemiler’, ‘Kalbimdeki Deniz’, ‘Huzur Sokağı’ gibi yapımlarda rol aldı.

 

 

 

 

 

 

 


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.