DOLAR 32,2746
EURO 34,6517
ALTIN 2414,511
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hande Erçel gazetecileri görünce Hakan Sabancı’nın arkasına saklandı!

Bir yıldan uzun süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, tüm senesini sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçirmişti. Erçel ile Sabancı, önceki gece Etiler’de görüntülendi. Güzel oyuncu, gazetecilerin kapıda olduğunu öğrenince çareyi sevgilisinin arkasına saklanmakta buldu.

Hande Erçel gazetecileri görünce Hakan Sabancı’nın arkasına saklandı!
03.03.2024 07:36
32
A+
A-

Son olarak Burak Deniz ile birlikte yer aldığı yeni projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, şimdilerde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme geliyor.

Tüm seneyi birlikte yurt dışında tatil yaparak geçiren ikili; Paris, Finlandiya, Danimarka, Milano, Floransa, Cannes, Portofino, Budapeşte, Yunan adaları, New York, Londra, Bali ve Mauritius’u gezdi. Ünlü çift, 15 aylık ilişkilerinde 13 ülkeye gitti.

ETİLER’DE ORTAYA ÇIKTILAR

Lüks tatilleriyle çok konuşulan Erçel ile Sabancı, son olarak geçtiğimiz gece Etiler’de yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı.

Basın mensuplarının kapıda olduğunu öğrenen 30 yaşındaki güzel oyuncu, çareyi sevgilisinin arkasına saklanmakta buldu.

VIP ARAÇLARITLA MEKANDAN AYRILDILAR

Hızlıca mekandan ayrılan çift, çıkışta gazetecilerin kendisine seslenmesine yanıt vermeden, VIP araçlarına binerek oradan ayrıldı.

“EVLİLİK OLMAK ZORUNDA DEĞİL”

Öte yandan Hande Erçel, geçtiğimiz aylarda 33 yaşındaki Hakan Sabancı ile evleneceği yönündeki iddialara şu yanıtı vermişti:

Böyle şeyler kısmet. Böyle bir karar alsak neden saklayalım? Olsa bizden duyarsınız. Şu an her şey çok güzel gidiyor. Evlilik olmak zorunda da değil. Daha çok erken bunları konuşmak için. Çok güzel bir ilişki yaşıyoruz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.