DOLAR 32,5712
EURO 34,6798
ALTIN 2523,174
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İbrahim Çelikkol, Milas’taki orman yangınına ön saflarda müdahale ediyor

Türkiye, kıyı kıyılarındaki orman yangınlarına kilitlenirken, 82 milyon yangınlardan gelecek yeterli haberi bekliyor. ÜNLÜ OYUNCU DA ORADA …

04.08.2021 08:40
136
A+
A-

Türkiye, kıyı kıyılarındaki orman yangınlarına kilitlenirken, 82 milyon yangınlardan gelecek yeterli haberi bekliyor.

ÜNLÜ OYUNCU DA ORADA

Söndürme çalışmaları tüm süratiyle devam ederken, Ören’de alevlerin daha fazla yayılmaması için çaba edenlerin ortasında tanıdık bir isim de vardı.

DAYANAK YAĞDI

Son olarak ‘Doğduğun Konut Kaderindir’ dizisinde izleyici karşısına çıkan İbrahim Çelikkol, eline aldığı dev hortumla alevlerin ortasına daldı. Çelikkol’un bu imgeleri, toplumsal medyada en çok konuşulanlar ortasına girerken, Çelikkol’a takviye yağdı.

İşte toplumsal medyada Çelikkol hakkında yapılan paylaşımlardan kimileri:

“İbrahim Çelikkol, sen ve senin üzere yiğitlerin hakkı ödenemez. Allah yardımcınız olsun.”

“Ne hoş oyuncularımız var. Hepsine helal olsun. İbrahim Çelikkol da istekli olarak çalışıyormuş. Şahan Gökbakar, Ahsen Eroğlu, Alperen Duymaz ve daha birçok isim, düzgün ki varsınız”

“İbrahim Çelikkol alevlerin ortasında en önde. Helal olsun, 1000 kez helal olsun”

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.