DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2446,318
BIST 10218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İbrahim Kutluay-Edvina Sponza çifti tekrar bir arada! Barışma yemeği üç saat sürdü

Bir dargın bir barışık aşıklar Edvina Sponza ile İbrahim Kutluay, geçtiğimiz günlerde Bebek’de uzun süre sonra yan yana görüntülenmişti. Ünlü çift, bu kez Armutlu’da akşam yemeği sonrası objektiflere takıldı.

İbrahim Kutluay-Edvina Sponza çifti tekrar bir arada! Barışma yemeği üç saat sürdü
02.03.2024 18:05
35
A+
A-

Uzun yılladır birlikte olan eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ve sosyetik güzel Edvina Sponza, birçok kez ilişkilerine nokta koyma kararı almıştı. Ünlü çift, her defasında ayrılığa dayanamayıp, tekrar bir araya gelmişti.

Geçtiğimiz aylarda yeniden yollarını ayrılan sevgililer, yaptıkları net açıklamalar ile “Bir daha barışmazlar” yorumlarına neden olsa da, bir kez daha aralarındaki buzları eritmeyi başardılar.

ROMANTİK AKŞAM YEMEĞİ

İbrahim Kutluay-Edvina Sponza çifti, önceki gün Armutlu’da bir mekanda baş başa yemek yedi.

Yaklaşık üç saat kaldıkları mekandan akşama doğru ayrılan sevgililer, basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakmayı tercih etti.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.