DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Kurtlar Vadisi Pusu’nun Asu Miray’ı Zeliha Çal şimdi ne yapıyor? ‘Öyle bir insan değilim’

‘Kurtlar Vadisi Pusu’, ‘Emret Komutanım’, ‘Arka Sokaklar’ ve ‘ Kalbimdeki Deniz’ dizilerinde kamera karşısına geçen Zeliha Çal, oyunculuk kariyerine nokta koyma nedenini açıkladı.

‘Kurtlar Vadisi Pusu’nun Asu Miray’ı Zeliha Çal şimdi ne yapıyor? ‘Öyle bir insan değilim’
05.03.2024 14:05
39
A+
A-

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde ‘Asu Miray’ karakterini canlandıran Zeliha Çal, Nişantaşı City’s’de objektiflere takıldı.

“MANKEN OLMAK İSTEYENLER EK KARİYER YAPSIN”

44 yaşındaki manken ve oyuncu, “Modelliğimi uzun süre yapacağımı düşünmüyordum. Bazı arkadaşlarım evlenip çocuk sahibi olunca bıraktı. Manken olmak isteyenlere mutlaka ve mutlaka yanında ek kariyer yapmalarını söylüyorum. Modellik sektörü çok büyük güç kaybetti, eskisi gibi güçlü işler olmuyor. Yeni arkadaşlar işini garantiye alsın” dedi.

“OYUNCULUK SETKÖRÜ ZOR”

Oyunculuk sektöründen elini çektiğini belirten Çal, “O camiadan elimi eteğimi çektim. Zor bir sektör oyunculuk. İki yıl oyunculuk eğitimi aldım ama modellik gibi değil. Organik ilişkiler olması gerekiyor. Ben zaten öyle bir insan değilim, nasıl bu zamana kadar mankenlik yaptım onun da farkında değilim. Şu anda oyunculuk yapanlar da bence çok zorlanıyor. İyi bir işte yer almak zor” şeklinde konuştu.

“HER ŞEYİNİZİ ATMAYIN”

90’lı yıllar modası olan çizmesiyle dikkat çeken ünlü isim, “Her şeyinizi atmayın, az ve kaliteli alın. Uzun yıllar kullanın” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.