DOLAR 32,5531
EURO 34,9574
ALTIN 2423,707
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Lizzo: Palavralara bir son verin!

Gerçek ismi Melissa Viviane Jefferson olan Lizzo, toplumsal medyada hakkında ortaya atılan argümanlara ateş püskürdü. Hususla ilgili bir Tiktok …

01.08.2021 12:38
148
A+
A-

Gerçek ismi Melissa Viviane Jefferson olan Lizzo, toplumsal medyada hakkında ortaya atılan argümanlara ateş püskürdü. Hususla ilgili bir Tiktok görüntüsü çeken Lizzo, öne sürüldüğü üzere bir konseri sırasında, sahneden seyircinin üzerine atlayarak, hayranının vefatına neden olmadığını tabir etti.

“SAHNEDEN SEYİRCİNİN ÜZERİNE ATLAMADIM”

Müzikçi, “İnternette hakkımda çok sayıda rahatsız edici şey duyuyorum. Lakin bu dedikodular ortasında beni en çok rahatsız eden, sahneden seyircinin üzerine atlayarak, bir kişinin vefatına neden olmamla ilgili olanı…”

“Her şeyden evvel bu yalan! Ayrıyeten hayatım boyunca hiçbir vakit sahneden seyircinin üzerine atlamış değilim.” kelamlarıyla hakkında çıkan savları yalanladı.

“YALANLARA BİR SON VERİN”

33 yaşındaki müzikçi Lizzo, toplumsal medya hesabından yayınladığı gönderide, “Yalanlara bir son verin!” sözlerini de kullandı.

Ünlü müzikçi, vücuduyla olan alakasını ve vakit içinde vücudunu algılayış biçiminin nasıl evrim geçirdiğini de anlatmıştı.

“BUNA GEREKSİNİMİM VARDI”

Lizzo, “Beden algı bozukluğumun olduğunu kabullendikten sonra her şey değişti.” demişti. Vücut algı bozukuğu ve buna bağlı özgüven sorununu aşmak için 2018’de terapiye gittiğini itiraf eden müzikçi, “Bir anda gelen şöhreti sindirebilmek için buna gereksinimim vardı.” sözlerini kullanmıştı.

FOTOĞRAFLAR: INSTAGRAM

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.