DOLAR 32,3552
EURO 34,7075
ALTIN 2436,875
BIST 9991,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MasterChef ana takıma kim girdi? MasterChef 2021 ana takım kaç kişi oldu?

Bu dönem iki kümede final çeşidi gerçekleştiriliyor. Final tipinde seçilen 16 yarışmacı ile MasterChef Türkiye 2021 rekabeti devam edecek. Mehmet …

12.08.2021 00:54
183
A+
A-

Bu dönem iki kümede final çeşidi gerçekleştiriliyor. Final tipinde seçilen 16 yarışmacı ile MasterChef Türkiye 2021 rekabeti devam edecek. Mehmet, Danilo ve Somer şefler, birinci kümede en yeterli tabakları çıkararak ana takıma giren 5 yarışmacıyı seçmişti. Pekala, bu akşam MasterChef’te ana takıma kim girdi?

MATERCHEF BU AKŞAM KİM KAZANDI?

9 Ağustos’ta ana takıma giren isim Hamza oldu. 10 Ağustos’ta birinci Terkib-i Çeşiddiye yemeği ile Merve, Hüseyin, Görkem, Samet, Hasan, Aras ve Burcu yaratıcılık evresine geçti. Merve birinci 7’ye giren yarışmacılar ortasından başarısız olan birinci isim olarak açıklandı. Samet, Görkem, Hasan ve Hüseyin ana takıma girmeyi başaramayan isimlerdi. Akşamın kazananı Burcu oldu.

MASTERCHEF 2021 ANA TAKIM KAÇ KİŞİ??

TV 8’in sevilen yarış programı MasterChef Türkiye’de bu yıl birinci 5 yarışmacı açıklandı. Öteki 5 kişi için ise yemek yarışı sürüyor. Ana takımdaki yarışmacılar:

* Fatma Polat
* Milhan Fazilet
* Dilara Başaran
* İbrahim Cingözler
* Tunahan Ak

* Şükrü

* Hamza

* Burcu

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.