DOLAR 32,5614
EURO 34,8313
ALTIN 2434,89
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MasterChef’te bir ilk! Yarışmacılardan biri Mehmet Şef’e ileti attı

TV8’de yayınlanan MasterChef 3 Ağustos Salı akşamı 28’inci kısmıyla ekranlara geldi. Final tipinin tüm heyecanıyla devam ettiği yarışta, şefler …

04.08.2021 09:39
127
A+
A-

TV8’de yayınlanan MasterChef 3 Ağustos Salı akşamı 28’inci kısmıyla ekranlara geldi. Final tipinin tüm heyecanıyla devam ettiği yarışta, şefler adaylardan tiramisu yapmasını istedi.

MEHMET ŞEF ANLATTI

Fakat yarışın son kısmında enteresan bir olay gün yüzüne çıktı. MasterChef’in heyet üyelerinden Mehmet Yalçınkaya, bir yarışmacının kendisine toplumsal medyadan bildiri attığını açıkladı.

Adaylardan Fikret, iletisi ceddin kendisi olduğunu ve ileti atma sebebini, bildiride neler yazdığını söyledi.

“YARIŞMACI BİLDİRİ ATMIŞ”

Şef Yalçınkaya, “İlginç bir şey yaşadım. Dün gece konuta gittim. Telefonda programla ilgili yorumlara bakıyordum. Hesabımdaki iletiler kutusunda, yarışmacılardan birinden gelen iletisi gördüm” tabirlerini kullandı.

“PATAVATSIZLIĞIMDAN ÖTÜRÜ ÖZÜR DİLİYORUM”

Bu kelamlar üzerine arayan giren yarışmacı Fikret ise “Benim şef, ben yazdım. Sebebi de bazen beşerler morali bozulduğu vakit modu da düşüyor. Birinci oyundan sonra yanılgılar benimdi. Herkese kelam hakkı verirken sıra bana geldi fakat ‘Yorum yapmak istemiyorum’ dedim. Bu patavatsızlığımdan ötürü özür diliyorum. Bugün de o tezli kelamlardan arınarak daha hoş biçimde yarışacağıma inanıyorum. Bunu yaşıma vermenizi umuyorum” dedi.

“ÖZELDEN İLETİ ATMANA GEREK YOK”

Mehmet Yalçınkaya ise yarışmacının attığı bildiriyle ilgili olarak “Fikret motamot bu türlü bir ileti attı. Müsabakadaki davranışlarını bundan sonra izleyeceği siyasetleri içeren bir yazı yazdı. Dünkü davranışından sonra özür bildirisiydi. Özelden ileti atmana gerek yok bütün gün buradayız. Birlikte esasen konuşabiliyoruz. Rastgele bir mevzuda burada konuşabiliriz. Bu imkanı size veriyoruz zati. Herkes istediğini söyleyebilir” halinde konuştu.

ŞOK OLDU

Şef Danilo Zanna ise yansısını “Olmaması gereken bir şeydi bu çok garip. Açıkçası şok yaşıyorum” kelamlarıyla söz etti.

“ÇOK YANLIŞ ŞEYLER YAPIYORSUN”

Fikret’i uyaran Somer Sivrioğlu ise “Sakın lakin sakın bir daha bu türlü bir şey yapmayın. Çok yanlış şeyler yapıyorsun Fikret müsabakaya konsantre ol” dedi.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.