DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mehmet Dinçerler gizemli arkadaşıyla görüntülenince panikledi!

Mehmet Dinçerler, önceki gece Bebek’Te kadın arkadaşıyla birlikte görüntülendi. Gazetecileri gördükten sonra birbirinden ayrılan ikiliden Mehmet Dinçerler’in yanındaki hanımefendi, “Mehmet! Bizi çekiyorlar” diyerek arkadan yürüdü.

Mehmet Dinçerler gizemli arkadaşıyla görüntülenince panikledi!
04.03.2024 08:35
31
A+
A-

Şarkıcı Hadise Açıkgöz ile iş insanı Mehmet Dinçerler, yaklaşık bir yıl aşk yaşadıktan sonra Mart 2022’de nişanlanmış, iki ay sonra da Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen sade bir törenle hayatlarını birleştirmişti.

BÜYÜK AŞK BEŞ AYDA BİTTİ!

Sessiz sedasız nikâh masasına oturan ikilinin mutluluğu uzun soluklu olmamıştı. Ayrılık kararı ile günlerce manşetlerden imneyen ünlü çift, beş ay süren evliliklerini 1 Ekim 2022’de tek celsede bitirmişti.

ÇİZGİLİ GÖMLEK DETAYI

Hadise geçtiğimiz günlerde Instagram’ının hikaye bölümünde çizgili gömlek giyen bir erkek paylamıştı. O ismin Hadise’nin eski eşi Mehmet Dinçerler olduğu iddia edilmişti.

“BİR KİTAP İKİ KERE OKUNMAZ”

Sonrasında bir konserde sahne alan Hadise eski eşine göndermede bulunmuş ve ”Bazıları eskilere takıldığımızı düşünüyorlar. Bizde bir kitap iki kere okunmaz” demişti.

GECE YARISI MEKANDAN AYRILDILAR

Mehmet Dinçerler, önceki gece Bebek’te kadın arkadaşıyla birlikte görüntülendi. Akşam saatlerinde mekana gelen Dinçerler ve yanındaki hanımefendi, saatler gece yarısını geçtiğinde mekandan ayrıldı.

“MEHMET! BİZİ ÇEKİYORLAR”

Gazetecileri gördükten sonra birbirinden ayrılan ikiliden Mehmet Dinçerler’in yanındaki hanımefendi, “Mehmet! Bizi çekiyorlar” diyerek arkadan yürüdü. İkili, ardından araca binerek hızlıca oradan ayrıldı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.