DOLAR 32,5869
EURO 34,7944
ALTIN 2511,462
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan evleniyor!

Aşkları tam gaz devam eden oyuncu çift Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz gün Datça’da evliliğe birinci adımı attı. Takvim’den Doğan …

01.08.2021 13:08
241
A+
A-

Aşkları tam gaz devam eden oyuncu çift Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz gün Datça’da evliliğe birinci adımı attı.

Takvim’den Doğan Savaş’ın haberine nazaran; bir otelde yer ayırtan güzel oyuncu, kendi ve sevgilisinin ailesini burada topladı. Otelin iskelesinde uzun bir masa ayarlayan Alkan, akşam yemeği sürprizi hazırladı.

TERTİPLE İLGİLENDİ

Oyuncu, sevgilisi Cavadzade’yi alıp tekneyle otele geldi. Her şeyden habersiz yalnızca bir aile yemeği olduğunu düşünen hoş oyuncu, tertiple ilgilenmeyi ihmal etmedi.

Akşam günbatımında ise bütün aile yemekte buluştu. 33 yaşındaki Alkan, bir anda cebinden çıkardığı yüzükle Cavadzadeye “Benimle evlenir misin?” diye haykırdı.

Şaşkına uğrayan 39 yaşındaki hoş oyuncu da gözyaşlarıyla “Evet” yanıtı verdi. Sevgililer, daha sonra bu memnun günlerini ailece kutladı.

NESRİN’DEN ÇOCUK SORUSUNA KARŞILIK

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülenen Nesrin Cavadzade, muhabirlerin, “Çocuk istiyor musunuz? Sevgiliniz Gökhan Beyefendi bu duruma ne diyor?” sorusuna, “İnşallah, düşünüyorum. O da çok istiyor” halinde cevap vermişti.

“MAHZUN BAKIŞLIM, YOK BURUNLUM!”

Birkaç hafta evvel de Alkan, Cavadzade’nin çocukluk fotoğrafını ve birlikte çekilen yeni karelerini toplumsal medya hesabından yayınlamıştı.

Aşka gelen Gökhan Alkan, sevgilisine 2 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram’dan, “Mahzun bakışlım, yok burunlum. Sonsuz bahtiyarlık siyah incilerinde kaybolmak… Ve alnından çıkıpla, çıkmamak ortasında kararsız kalmış bebek saçlarını koklamak…” sözleriyle seslenmişti.

SÜRPRİZ AŞK

‘Yasak Elma’ isimli dizide birlikte rol aldıktan sonra aşk yaşamaya başlayan Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan, geçtiğimiz yıl kasım ayında birlikteliklerini ilan etmişti.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.