DOLAR 32,4991
EURO 34,9452
ALTIN 2429,44
BIST 9787,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Oğuzhan Koç’tan sevgilisi Demet Özdemir’e romantik jest

Ocak ayından bu yana birlikte olan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinden ünlü müzikçi, oyuncu sevgilisine romantik bir jest yaptı. KAPADOKYA’DA …

01.08.2021 16:38
247
A+
A-

Ocak ayından bu yana birlikte olan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinden ünlü müzikçi, oyuncu sevgilisine romantik bir jest yaptı.

KAPADOKYA’DA ROMANTİK ANLAR

Hürriyet’ten İsmail Bayrak’ın haberine nazaran; müzikçi, oyuncu sevgilisini Kapadokya’ya, Hollywood yıldızı Nicolas Cage’in de kaldığı, dünyanın en romantik oteline götürdü.

36 yaşındaki Oğuzhan Koç, üç gece için tuttuğu odaya 3 bin 600 dolar (yaklaşık 30 bin TL) ödedi.

İçinde kendine ilişkin özel havuzu bulunan odada kalan çift, sabah saatlerinde de balona binerek gün doğumunda romantik anlar yaşadı.

TAKİPÇİLERİYLE SORU-CEVAP YAPTI

Öte yandan müzikçi, geçtiğimiz haftalarda onser için Çeşme’ye giderken, takipçileriyle soru karşılık yapmıştı. Koç; müzik mesleği, oyunculuk ve daha birçok sayıdaki soruya cevap vermişti.

“BÖYLE”

Koç, sevgilisi Demet Özdemir ile ilgili gelen “Demet Abla ile aranız nasıl?” sorusuna ise el ele çektirdikleri fotoğrafa “Böyle” yazarak cevaplamıştı.

BEKARLIĞA VEDA PARTİSİNDE ÇEKTİRDİLER

Ünlü çift, bu fotoğrafı; yakın dostları Tolga Akış ile evlilik basamağında olan Zeynep Bastık’ın bekarlığa veda partisinde çekinmişti.

DÜĞÜNDEKİ USULLERİ ÇOK BEĞENİLDİ

Bastık ile Akış’ın nikah merasimine de birlikte katılan çift, şıklıklarıyla göz doldurmuştu. 36 yaşındaki Koç, birebir vakitte çiftin nikah şahitliğini de üstlenmişti.

TATİLE ÇIKTILAR

Demet Özdemir (29) ile sevgilisi Oğuzhan Koç (36), geçtiğimiz haziran ayında Kaş ve Fethiye’ye gitmiş; akabinde soluğu Çeşme’de almıştı. İkili objektiflere bu türlü yansımıştı.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.