DOLAR 32,2692
EURO 34,6749
ALTIN 2402,938
BIST 10336,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Orman yangınıyla uğraş eden İbrahim Çelikkol’dan bildiri var

Müzikçi Mustafa Sandal Instagram hesabından, oyuncu İbrahim Çelikkol’un Muğla’daki yangın söndürme çalışmalarına katıldığı manzaraları …

05.08.2021 08:58
126
A+
A-

Müzikçi Mustafa Sandal Instagram hesabından, oyuncu İbrahim Çelikkol’un Muğla’daki yangın söndürme çalışmalarına katıldığı manzaraları paylaşmıştı.

ÜNLÜ OYUNCU DA ORADA

Alevlerin ortasında çekilen manzaralarda İbrahim Çelikkol’un en ön safta yangına müdahale ettiği dikkat çekmişti.

TAKVİYE YAĞDI

39 yaşındaki Çelikkol’un bu imgeleri, toplumsal medyada en çok konuşulanlar ortasına girerken, Çelikkol’a dayanak yağmıştı.

Bir çocuk babası oyuncu için, “İbrahim Çelikkol, sen ve senin üzere yiğitlerin hakkı ödenemez. Allah yardımcınız olsun”, İbrahim Çelikkol alevlerin ortasında en önde. Helal olsun, 1000 sefer helal olsun”, “Ne hoş oyuncularımız var. Hepsine helal olsun. İbrahim Çelikkol da istekli olarak çalışıyormuş. Şahan Gökbakar, Ahsen Eroğlu, Alperen Duymaz ve daha birçok isim, güzel ki varsınız” üzere yorumlar yapılmıştı.

SANDAL PAYLAŞTI

Tüm bunların akabinde Sandal, alanda gruplarla birlikte vazife yapan Çelikkol’dan gelen iletisi ve kareyi de paylaştı. ‘İbrahim ve Onur kardeşimden ileti var’ yazan Sandal o iletisi paylaştı:

“DUALARINIZ SAYESİNDE TURGUT’TA BİR DAĞI KURTARDIK”

“Burada, yazılanları pek takip edemiyoruz fakat Mustafa ağebeyimiz yeterli dilek ve dualarınızı iletti. Dün akşamki dualarınız sayesinde Turgut’ta bir dağı kurtardık. Dualarınız için minnettarız. Artık biraz yorgun düştük ve soluklanmak için orta verdik. Allah razı olsun sizlerden. Biz ve dostlarımız tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz”

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.