DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2446,318
BIST 10218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Osmangazi Meydanı’nda Sinan Akçıl rüzgarı

Bursa’da, Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen gençlik buluşmaları etkinlikleri kapsamında sahne alan pop müziği şarkıcısı Sinan Akçıl, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Osmangazi Meydanı’nda Sinan Akçıl rüzgarı
03.03.2024 02:19
32
A+
A-

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Meydanı’nda gençlerle buluştu. Gençlik buluşmaları etkinliklerine pop müziği şarkıcısı Sinan Akçıl ve çok sayıda vatandaş da katıldı. Etkinlik kapsamında sahne alan Sinan Akçıl hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. ‘Yüzyılın Aşkı’ adlı şarkı ile sahneye çıkan Akçıl, ‘Fark Atıyor’, ve ‘Tabi Tabi’ adlı şarkılarıyla konserini sürdürdü. Konserin ardından sahneye çıkan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ünlü şarkıcıya teşekkür ederek Osmangazi Heykeli hediye etti. Konsere katılan gençlere de teşekkür eden Başkan Dündar, “Osmangazi Meydanı sizindir. Bu meydan, Bursa’nın buluşma noktasıdır. Panorama, Türkiye’nin buluşma noktasıdır. Sinan Akçıl bir sonraki konserin ne zaman olacağını soruyor. Bir sonraki konser inşallah bayramda olacak” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.