DOLAR 32,5135
EURO 34,9664
ALTIN 2435,427
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Pınar Deniz-Yiğit Kirazcı birinci sefer el ele!

Bebek’te bir yerde kahve molası veren Yiğit Kirazcı ve Pınar Deniz, Marmaris tatili sonrası birinci defa el ele görüntülendi. Koyu bir sohbete …

31.07.2021 08:17
525
A+
A-

Bebek’te bir yerde kahve molası veren Yiğit Kirazcı ve Pınar Deniz, Marmaris tatili sonrası birinci defa el ele görüntülendi. Koyu bir sohbete dalan çiftten Deniz’in yüzünden gülücük eksik olmadı.

Görüntülendiklerini fark edince utangaç halleriyle dikkat çeken oyuncu aşıklar, basın mensuplarının ricasını kırmadı ve kendilerine yöneltilen soruları yanıtladı.

TELEFONU TAYTINA SIKIŞTIRDI

Spordan çıktığını ve sevgilisi ile bir ortaya geldiğini belirten 27 yaşındaki hoş, telefonunu taytının üst kısmına tutturarak, enteresan bir manzara ortaya çıkmasına neden oldu.

Yeni projelerinin başlamak üzere olduğunu belirten ünlü çift, “İkimiz de yeni projelerimize odaklandık, umarım başarılı işler olur” sözlerini kullandılar.

Pandemi müddetince daima meskende kaldıklarını belirten ikili, “Kısa bir tatil yaptıktan sonra geldik, pek dışarı çıkmadık. İkimiz de evcimen beşerler olduğumuz için dışarıyı pek aramadık” dediler.

EVVEL ÖPÜŞÜP SONRA SARILDILAR

Aşkın Kıyameti sinemasının çekimlerinde yakınlaşarak yeni bir aşka yelken açan Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı, çekimler tamamlanır tamamlanmaz tatile çıkmıştı.

Marmaris’te kaldıkları otelin iskelesinde görüntülenen çift, etraftaki meraklı bakışlara aldırış etmeden evvel öpüştü sonra doyasıya birbirine sarılmıştı.

Kaldıkları otelin iskelesinde objektiflere yakalanan aşıklar, etraftaki meraklı bakışlara aldırış etmeden evvel öpüşmüş, sonra da doyasıya birbirine sarılmıştı.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.