DOLAR 32,436
EURO 34,82
ALTIN 2446,523
BIST 9885
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Rita Ora-Taika Waititi kural bozdu! Kırmızı halıda poz verdiler

Çiçeği burnunda aşıklar müzikçi Rita Ora (30) ile direktör Taika Waititi (45), geçtiğimiz gün birinci sefer kırmızı halıda birlikte poz verdi …

04.08.2021 16:55
155
A+
A-

Çiçeği burnunda aşıklar müzikçi Rita Ora (30) ile direktör Taika Waititi (45), geçtiğimiz gün birinci sefer kırmızı halıda birlikte poz verdi. Ora, sevgilisiyle birlikte Waititi’nin yeni sineması ‘The Suicide Squad’ın Los Angeles’taki Regency Village Tiyatrosu’nda düzenlenen galaya katıldı.

Kırmızı halı için beyaz bir elbise giyen İngiliz müzikçi, saçlarını üstten toplamayı tercih etti. Keyifli halleriyle dikkat çeken ikilinin o anları, objektiflere bu türlü yansıdı.

BALKON MANZARALARI ÇOK KONUŞULMUŞTU
Taika Waititi’nin, geçtiğimiz mayıs ayında Avustralya’daki meskeninde verdiği partinin sabahında, balkonda sevgilisi ve oyuncu Tessa Thompson ile samimi halleri paparazziler tarafından görüntülenmişti.

‘Thor’ serisinin yeni halkası ‘Love and Thunder’ın direktör koltuğunda oturan Waititi’nin o imajlardan ötürü yapımcılarla ortasının açıldığı konuşulmuştu.

İngiliz ve ABD basınında yer alan haberlere nazaran; İmal şirketinin, “Bunlar istediğimiz manzaralar değil” diye yorumlandığı tez edilmişti.

“HER ŞEY ÇOK ÇABUK YAYILIYOR”
Oscar ödüllü direktör, çıkan haberlerden sonra Avustralya’da yayınlanan The Sydney Morning Herald gazetesine konuşmuştu. Waititi, “Sanırım internetin hakim olduğu bir dünyada her şey çok çabuk yayılıyor. Ayrıyeten bu hakikaten o kadar kıymetli bir şey mi? Hayır, o kadar da değil! Ben yanlış bir şey yapmıyordum.” demişti.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.