DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Rocco Ritchie sevgilisiyle tatilde! Denizde aşka geldiler

Popun divası Madonna’nın direktör Guy Ritchie ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Rocco Ritchie, aşık oldu. Babasına benzerliğiyle dikkat çeken …

05.08.2021 18:38
282
A+
A-

Popun divası Madonna’nın direktör Guy Ritchie ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Rocco Ritchie, aşık oldu. Babasına benzerliğiyle dikkat çeken Ritchie, sevgilisiyle Sardinya adasında tatil yapıyor.

ÖPMELERE DOYAMADI

Evvelki gün yeni bir birlikteliğe yelken açtığı sevgilisiyle birlikte denizde görüntülenen Rocco Ritcihie, bir orta aşka geldi. Suda vakit geçiren çift, birbirlerini öpücüklere boğarken objektiflere yansıdı.

Etraftaki insanlara aldırış etmeden romantik anlar yaşayan aşıklar, akabinde şakalaşarak, kumsala çıktı.

KIM TURNBULL İLE AŞK YAŞADI

20 yaşındaki Rocco Ritchie, son olarak Kim Turnbull ile olan bağlantısıyla gündeme gelmişti. Bir periyot her yerde el ele görüntülenen ikili, daha sonra yollarını ayırmıştı.

KUVVETLİ BOŞANMA

Ritchie’nin annesi Madonna ile babası Guy Ritchie’nin evliliği de boşanması da bir devir magazin gündemini meşgul etmişti. 2000 yılında İskoçya’da bir şatoda nikah masasına oturan ikili, boşanma sürecinde de yasalar önünde güçlü bir gayret vermişti.

“KARI-KOCA DEĞİL, KARDEŞ GİBİLER”

Evlilikleri sekiz yıl süren çiftin ayrılık nedeniyle ilgili çeşitli savlar ortaya atılmıştı. Bunlardan biri de Madonna’nın günün yarısını spor yaparak geçirmesinin Ritchie’yi kızdırdığıydı. Bu alışkanlığı nedeniyle Madonna ile Guy Ritchie’nin evli bir çift üzere yaşayamadığı, kardeş üzere oldukları ileri sürülmüştü.

FOTOĞRAFLAR: BACKGRID UK/ SPLASH NEWS

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.