DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sadakatsiz’de her şey daha çok karışacak! ‘Leyla çok yanlış birine çattın’

BBC’nin Bafta Ödüllü dizisi ‘Doctor Foster’dan ülkemize uyarlanan Sadakatsiz, 1 Aralık Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini …

02.12.2021 03:12
186
A+
A-

BBC’nin Bafta Ödüllü dizisi ‘Doctor Foster’dan ülkemize uyarlanan Sadakatsiz, 1 Aralık Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Cansu Dere, Berkay Ateş, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un paylaştığı dizinin son bölümünde; Aras’ın gelişiyle Tekirdağ çalkalanırken; sevdiği adamdan kopamayan Asya, onu evinde karşıladı. Leyla’dan boşanacağına dair belgeyle geri dönen Aras, bunu sevdiği kadına gösterdi ve ikili, romantik bir gece geçirdi.

Aras’ın geri dönmesinden rahatsız olan Volkan ve Ali, Asya’yı bunaltmaya başlarken; Derin de Leyla tarafından kandırıldı. Aras’tan boşanırken maddi olarak istediklerini alamadığını söyleyen Leyla, Derin’e boşanabilmek için Aras ile Asya’nın birlikteliğini kanıtlaması gerektiğini anlattı. Asya’yı Volkan’dan uzaklaştırmak isteyen Derin ise babasının adamlarından birini Aras’ın peşine taktı.

Leyla’nın boşanmak istediğini sanan Derin ise Asya ve Aras’ı ilk olarak çiftlik evinde ardından hastanede fotoğraflattı. Bu karelerin işe yaramayacağını söyleyen Leyla ise bir plan yapmaları gerektiğini söyledi. Annesiyle vakfa giden Derin, Asya’nın İstanbul’a konferansa gideceğini duyunca planı yaptı ve Leyla’yı bilgilendirdi.

Öte yandan Gönül, boşanma davası açtı ve mahkeme celbini Haluk’a yolladı. Eşinin kararıyla şoke olan Haluk, büyük oğlu Selçuk’un restoranında sarhoş oldu. Kapıdan çıkarken ‘Gönül’ şarkısını söyleyen Haluk, geceyi Derin’in evinde noktaladı. Haluk’u öyle görünce şoke olan Gönül, kocasının kendisine serenat yapması hoşuna gitse de taviz vermedi. Haluk’un ‘Uslan artık deli gönül’ repliği ve sarhoş olduğu sahne sosyal medyaya damga vurdu.

Konferans için İstanbul’a giden Asya’yı takip eden Derin’in adamı önce onun telefonun çaldı. Ardından da arabasını bozdu. Gece sonu da Asya’nın telefonundan Aras’ı arayarak onu tuzağa çekti. Otel çıkışı da ikisini fotoğrafladı. Bu fotoğrafları alan Leyla ise son hamlesini yaptı.

Asya’nın telefonunu kargoyla Aras’a yollayan Leyla, ardından Asya’nın evine gitti. Bu sırada kendisine kuryenin getirdiği telefonu Asya’ya teslim eden Aras da onun evindeydi. Aras ve Asya’ya elindeki fotoğrafları gösteren Leyla, eğer Aras Ateşoğlu boşanmaktan vazgeçmezse bu görüntüleri basına vereceğini ve yasak aşklarını herkesin öğreneceğini söyledi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.