DOLAR 32,4404
EURO 34,8193
ALTIN 2434,347
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Safiye Soyman Survivor’daki favorisini açıkladı! ‘Acun Ilıcalı’yı çok sinirli gördüm bu sene’

Önceki gün Kıbrıs’ta konser veren Safiye Soyman, sahne sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Survivor All Star 2024’ü izlediğini söyleyen Soyman, yarışmadaki favorisini açıkladı. Şarkıcı, konseyde sinirlendiği anlar gündem olan Acun Ilıcalı’dan da bahsetti.

Safiye Soyman Survivor’daki favorisini açıkladı! ‘Acun Ilıcalı’yı çok sinirli gördüm bu sene’
05.03.2024 07:36
28
A+
A-

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, geçtiğimiz gün Kıbrıs’ta yer alan bir otelde konser verdi. Otel yönetimi, 3 Mart’ta 63’üncü yaşına giren Soyman’a doğum günü sürprizi yaptı. Soyman, yapılan bu jesti görünce duygularına hakim olamayarak ağladı.

“ÇOK DUYGULANDIM”

Konser sonrası basın mensuplarıyla bir araya gelen ünlü isim, yapılan jest ile ilgili konuşarak şu ifadeleri kullandı:

Gerçekten hiç beklemediğim bir şeydi. Çünkü yoğun tempoda çalışıyorum. Bırakın kendimi, oğlumun doğum gününü bile böyle kutlayamadık. O yüzden sahnede yapılan bu müthiş jest ile çok duygulandım. Keşke oğlum ve kızım da yanımda olsalardı.

Şarkıcı, gazeteciler “Faik (Öztürk) Bey de çok duygulandı” dediğinde ise “O da şaşırmıştır tabi” cevabını verdi.

“FAİK BEY İLE DÜET YAPACAĞIZ”

Soyman, yeni projelerinden bahsederek; “Yeni şarkılar yaptım, YouTube programımız devam ediyor. Bayram programımız var. Ayrıca Faik bey ile yepyeni bir düet şarkı yapacağız. Ona da çok az kaldı” şeklinde konuştu.

“SURVIVOR İZLİYORUM”

Televizyonda hangi programları izlediği sorulan Soyman, “Survivor’ı izliyorum. Nagihan Karadere arkadaşım, onu tutuyorum. Acun Ilıcalı’yı bu sene çok sinirli gördüm ilk defa” açıklamasını yaptı.

Beraber YouTube programı yaptıkları Bülent Ersoy ile ile iyi anlaşıp anlaşmadığı da merak edilen Safiye Soyman, “Onu çok seviyorum. Aramızda bir problem yok. YouTube programımızda kendi görüşlerini söylüyor. Bu konuda herkes özgür” dedi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.