DOLAR 32,3806
EURO 35,0537
ALTIN 2326,131
BIST 9076,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sağlık çalışanlarını eleştirdiği için tepki çeken Hakan Ural, özür diledi

Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında Hakan Ural, Kocaeli Devlet Hastanesi’nde eylemde olduğu gerekçesiyle hastaya …

09.12.2021 10:51
540
A+
A-

Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında Hakan Ural, Kocaeli Devlet Hastanesi’nde eylemde olduğu gerekçesiyle hastaya bakmadığı ileri sürülen doktor hakkında konuşurken bazı sağlıkçıları eleştirdi. Sözlerinden dolayı tepki çeken Ural, kısa sürede Twitter’da trend listesine yükseldi.

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

“Hiçbir şey yapmıyor. Doktor zaten böyle duruyor” diyerek sözlerine başlayan Hakan Ural, sunucu Nur Tuğba Algül’ün çocuğu olan Arden Namlı üzerinden bir örnekte bulunarak “Arden’i aldın götürdün. Senin ne yapacağını söyleyeyim mi? Gözünü çıkarırsın” dedi. Algül ise bu sözlere karşılık olarak “Yaparım” yanıtını verdi.

“SÖYLEDİKLERİM CIMBIZLA ÇEKİLİP ÇARPTILIYOR”

“SAĞLIKÇIMIZI KIRDIYSAM ÖZÜR DİLERİM”

“Sağlıkçılarımızla ilgili söylem ve görüşlerim bu kadar ortadayken ve biliniyorken bu konuda bile sosyal medyada algı yaratmaya çalışıyorsunuz! Yazıklar olsun… Bugün acil hastası olan birine kendi tasarrufundan grev yapıyorum diye bakmayan 1 sağlıkçıyı empati yaparak eleştirdim evet her kurumda yanlış yani 1 kişiyi kişisel eleştirmemi! O kişi senin evladın veya anan baban olabilir ve müdahale edilmezse ölebilir dedim… Görüşüm bu ama teşbihlerimden dolayı bir sağlıkçımızı dahi üzüp kırdıysam özür dilerim tabi ki.”

“NEFRETİNİZ BÜYÜK VE ACIMASIZ”

“Beni linç etmeye ettirmeye çalışanlar gibi egom, kibirim yok ben halkımı milletimi kemiksiz seven biriyim… Siz şeytani planlarınıza devam edin . Beni her an her saniye hedef göstermeye insanları gaza getirip kışkırtmaya ayırdığınız zaman ve çabayı başka bir işe ayırsanız alim olurdunuz ! Nefretiniz o kadar büyük ve acımasız ki hasta yatağımda bile tedavi görürken beni mezara soktunuz.”

“ÖLMÜŞ ANNEME SALDIRDILAR”

Bugün yayınlanan programda da konuyla ilgili açıklama yapan Hakan Ural, “Dün, bir sağlıkçımızın acil serviste takındığı tutumu eleştirdim, sağlıkçıları değil. Sevgili sağlıkçılarımıza sesleniyorum. 53 yaşındayım beni 16 yaşımdan beri tanıyorsunuz. Sizi değil, toplumun herhangi bir kesimini ayırt etmeksizin; dili, dini, ırkı ne olsun benden insanımı kırma veya aşağılama bekler misiniz? Niyetim bu olmasına rağmen birinizi bile kırıp incittiysem Allah rızası için özür dilerim.

Dün Meclis’te bütçe görüşmeleri yapılıyor. Bir milletvekilinin evinde terörist yakalanmış. İçişleri Bakanı buna rağmen Meclis’te saldırıya uğruyor ama Türkiye’nin birinci gündemi Hakan Ural. 45 bin tweet. Cahil dediler. Mezarda ölmüş anneme saldırdılar. Beni vatan haini yaptılar” dedi.

Magazin Haberleri


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.