DOLAR 32,5434
EURO 34,8996
ALTIN 2426,693
BIST 9684,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Seda Sayan: Sazanlar çabucak atlıyorlar!

Instagram’da yayınladığı fotoğraflarına uyguladığı filtrelerle isminden sıkça kelam ettiren Seda Sayan, Etiler’de bir mücevher mağazasında uzun …

05.08.2021 08:32
209
A+
A-

Instagram’da yayınladığı fotoğraflarına uyguladığı filtrelerle isminden sıkça kelam ettiren Seda Sayan, Etiler’de bir mücevher mağazasında uzun müddet raflardaki takıları inceledi.

“YATIRIM İÇİN TAKI ALMAM”

Gazetecilerin ayaküstü sorularını yanıtlayan müzikçi, “Yatırım için mi bakıyorsunuz?” sorusuna, “Yatırım için takı almam; ya beğendiğimi alırım ya da değişim yaparım” cevabını verdi.

Toplumsal medyada yaptığı photoshop’larla çok konuşulan Sayan, “Fotoğraflarla oynamayı seviyorum. Bazen gülmek için yapıyorum. Gülmek için yaptıklarıma kimi sazanlar çabucak atlıyorlar” diyerek, bu istikametteki tenkitleri çok umursamadığını söyledi.

OĞULCAN-EZGİ CEVABI!

Ünlü müzikçiye, 30 yaşındaki oğlu Oğulcan Engin’in uzun müddettir aşk yaşadığı oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile ilgisini sürpriz formda sona erdirmesi hatırlatıldı.

Seda Sayan, “Bu bahiste benim konuşmam abes olur. İkisi de yetişkin beşerler. Konuşmuşlar, bu türlü karar almışlar” diyerek yorum yapmaktan kaçındı.

DOĞAL HALİYLE TEKNE TATİLİNDE

58 yaşındaki sanatçı, geçtiğimiz ay Eros isimli lüks bir tekneyle bayan arkadaşlarını mavi tipe çıkarmıştı. Bodrum koylarını dolaşan tekne, Torba’daki Demircikoy’a demirlemişti.

Lüks teknede son ses müzik açarak eğlenen Seda Sayan, evvel Ebru Gündeş müzikleri ile puro yakıp efkarlanmıştı. Üst üste Ebru Gündeş müzikleri açtırıp görüntüyü seyrederek puro içen Sayan, akabinde Fatih Ürek müzikleriyle kurtlarını dökmüştü.

Sayan, arkadaşları ile denize girerken tedbir aldırmıştı. Gazetecilerin etrafta olup olmadığını denetim ettirten müzikçi, sudan çıkar çıkmaz pareosunu beline bağlayarak selülit imgesi vermemeye dikkat etmişti.

Gazetecilerin Seda Sayan’ı çektiği gören beşerler, “O Seda Sayan mı?, “Seda’ya ne olmuş bu türlü?” biçiminde yorumlarda bulunmuştu.

TAKİPÇİLERİ TANIMAKTA ZORLANDI!

Uyguladığı filtreler sayesinde adeta 20’li yaşlara geri dönen Seda Sayan’ın paylaşımları toplumsal medyada gündem oluyor. Takipçileri, ünlü müzikçiyi tanımakta zorlanıyor. Bu paylaşımlara “10 saniyede Seda Sayan’ı bulabilir misiniz?” halinde esprili yorumlar yapılıyor.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.