DOLAR 32,3371
EURO 35,2007
ALTIN 2246,245
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan, iç çamaşırsız kombiniyle olay oldu

2014 yılında kendisinden 22 yaş büyük şarkıcı Serdar Ortaç ile evlenen ve beş yıllık evliliğini 2019 yılında sonlandıran İrlandalı model Chloe …

01.03.2022 10:21
529
A+
A-

2014 yılında kendisinden 22 yaş büyük şarkıcı Serdar Ortaç ile evlenen ve beş yıllık evliliğini 2019 yılında sonlandıran İrlandalı model Chloe Loughnan, sosyal medya hesabı Instagram’dan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

İÇ ÇAMAŞIRSIZ KOMBİNİ ÇOK KONUŞULUR

İki yıl sonra tekrar İstanbul’a gelen 29 yaşındaki model, iç çamaşırsız kombiniyle ağızları açık bıraktı. Chloe Loughnan’ın video paylaşımına kısa süre içerisinde binlerce beğeni geldi.

SERDAR ORTAÇ, CHLOE’NİN EVİNE HACİZ GÖNDERDİĞİNİ SÖYLEDİ

Öte yandan Serdar Ortaç, 2019’da boşandığı ve nafaka sebebiyle davalık olduğu eski eşi Chloe Loughnan’ın evine haciz gönderdiğini ve bu duruma çok içerlediğini açıklamıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan ünlü şarkıcı, “Serdar Ortaç’ın borçları silinmiş’ diyorlar. Kim kimin borcunu siliyor bu devirde? 45 milyonluk eve ipotek koydu adamlar. Borcum azaldı. Eşek gibi çalışıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Magazin Haberleri


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.