DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şeyma Subaşı-Mohammed Elsaloussi, Bodrum’da tatil yapıyor

Şeyma Subaşı ile çıktığı Bodrum tatilinde haftalığı 150 bin euro (yaklaşık 1.5 milyon TL) olan mega yat kiralayan Mohammed Elsaloussi …

03.08.2021 08:17
235
A+
A-

Şeyma Subaşı ile çıktığı Bodrum tatilinde haftalığı 150 bin euro (yaklaşık 1.5 milyon TL) olan mega yat kiralayan Mohammed Elsaloussi, teknelerini Gümbet’te bulunan bir otelin önüne demirledi.

Keyfinin hayli yerinde olduğu gözlenen 31 yaşındaki toplumsal medya fenomeni, teknenin art kısmına uzanarak kitap okumayı tercih etti.

Subaşı, şahsî gelişim üzerine yazılmış, insan gücünü ve çakralarını uygunlaştırma tekniklerini anlatan ‘Chakra Healing’ isimli kitabı okudu.

Mısırlı iş insanı ise tekne çalışanlarından üst kısımda bulunan jakuziyi doldurmalarını isteyince, sevgilisi Şeyma Subaşı soluğu teknenin üst katında aldı.

Mohammed Elsaloussi beklerken tekne çalışanına fotoğraf çekmesi için ricada bulunan Şeyma Subaşı’nın, işçiye ışık ve açıyı göstermesi dikkat çekti.

Mısırlı iş insanı, Şeyma Subaşı’nın jakuzide kitap okuduğunu fark edince sevgilisine öpücükler kondurup, jakuziye girdi.

AKKAYA: TEK ÜZÜLDÜĞÜM GÜNAHSIZ KIZIN

Uzun müddettir yurt dışında olan Şeyma Subaşı, Mohammed Elsaloussi ve arkadaşlarıyla tatil için Bodrum’u tercih etmişti. Fenomen, uçak seyahati sırasında Mısırlı sevgilisinin kucağında poz vermişti.

Türkiye’nin dört bir yanında orman yangınları sürerken, Şeyma Subaşı’nın bu paylaşımı reaksiyon çekmişti. Reaksiyon gösterenlerden biri de eski model Deniz Akkaya olmuştu.

Subaşı’nın pozuna sonlanan Deniz Akkaya, “Senin için artık üzülmüyorum. Tek üzüldüğüm anne olduğun için senden hayatı öğrenen günahsız kızın” sözlerini kullanmıştı.

“ÇIK GİT MEMLEKETİMİZDEN”

Deniz Akkaya, daha sonraki paylaşımına ise şu iletisi yazmıştı:
“Bodrum’da ne bindiğin tekne, ne kaldığın otelin yatak odası kimsenin umurunda değil. Bir çık git memleketimizden geldiğin yere. Bir de Türk bayrağına ardını dönmüş poz veriyor…”

“Gerçekten soruyorum ülkede savaştan daha beter bir ortam varken, ne sebep olursa olsun kitlelere açık bir mecrada güya nazire yapar üzere bu türlü şeyler koymak hastalıklı ruh halidirç.”

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.